La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Valoració llocs de treball

Benvolguts/des,

A l'assemblea convocada per la UGT dijous passat, en què es va parlar per primera vegada en tota aquesta negociació del nou manual de valoració que utilitza la Diputació de Barcelona i es va presentar públicament, vam percebre una gran acceptació per part dels treballadors/es que hi vau assistir. Al llarg d'aquesta setmana hem rebut una sèrie d'aportacions i suggeriments per part vostra que ens confirma aquesta percepció. Per la qual cosa, davant la possibilitat que algun dels actors de la negociació pugui estar pensant en fer servir algun altre mètode de valoració, hem presentat una instància demanant a l'Ajuntament que elabori la valoració de llocs de treball a partir d'aquest nou manual.

Us mantindrem informats/des. Per a qualsevol dubte o consulta truqueu a l'extensió 9659 o envieu un correu electrònic a ugt@molletvalles.cat

Salutacions,

4 comentaris:

Anònim ha dit...

d'acord, d'acord, però... quan sabrem quents diners pot representar per cada lloc de terball?

Anònim ha dit...

Sembla que l'empresa (informàtica) ens ha tallat l'accés a fer comentaris en aquest i en cap altre blog, D'això se'n diu afavorir la modernització.

Anònim ha dit...

Si volem ser un ajuntament de primera s'han de posar les piles. N'hi ha molts que fa anys que esperem i esperem a que s'obri el catàleg. Ara s'haurà de veure si això s'ha fet amb rigor o són excuses per beneficiar els 4 de sempre.

Anònim ha dit...

Mentre el que remeni les cireres sigui el gordo, ho teniu malament