La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Petició d'UGT


Benvolguts/des,

Arran l´última petició que va fer UGT de quatre dies de permís per preparar exàmens per al personal interí, la Corporació va convocar una Mesa de negociació per a demà dimecres 18 de març amb dos punts a l'ordre del dia. El sindicat majoritari l’ha “rebutjada”, simplement perquè presenta defectes de forma!, i sol·licita, a més, la incorporació d’onze punts més, que, vés per on!, ara s’han convertit en la màxima urgència (portem fent meses i comissions tot el temps!). La UGT l'ha acceptada, entenent que aquest era un tema urgent a tractar per raons de temps, però som el sindicat minoritari!

El resultat ha estat que la Corporació, considerant la multiplicitat de temes, proposa la reunió per al 29 d’abril, atès, tal com diu, “les propostes dels temes a tractar, així com la voluntat de finalitzar la negociació de la Revisió Global de la relació de llocs de treball”.

Vistes les poques possibilitats presentades per fer la mesa demà, també hem demanat incorporar temes pendents, com la petició de material EPI (armilles i defensa extensible) per al col·lectiu de la Policia Municipal, l’incompliment de l’article 29, relatiu a la recuperació horària dins el mateix mes del personal no autorregulat (descomptes horaris), a més de la interpretació de l’article 31.1.g) de l’Acord, referit al permís per preparar exàmens.

Us mantindrem informats/des.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic fins el gorro! Algú s'ha llegit el pamfleto? Allò és imfumable! Espero que això no obstacilitzi el tancament del catàleg!

Anònim ha dit...

He mirado el contenido de los artículos del convenio que segun el sindicato mayoritario se están incumpliendo y en nada afectan a los trabajadores de la casa, ya está bien de perder el tiempo, joder!

Anònim ha dit...

no perdem el nord. ara el catàleg. després tot això

Anònim ha dit...

com han anat les eleccions sindicals d'EMFO?