La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Mesa de Negociació i CSI


Aquest dilluns es va reunir la CSI per tractar el calendari laboral per a 2011 i els quadrants horaris de l’OAC i la Policia Municipal, entre d'altres.

El proper any hi ha un sobrant de 3 dies dels quals un s’ha posat al pont del 31 d'octubre i els altres dos a lliure disposició. La "setmana blanca" de març del calendari escolar i la primera setmana de desembre poden ser dues bones opcions. Els dies de lliure disposició són un dret del treballador, que pot veure’s condicionat per necessitats del servei. Aquesta necessitat de servei, però, ha de quedar ben justificada. Per això, us recomanem que els sol·liciteu amb temps. Si se us deneguessin, feu-nos-ho saber per prendre les accions que calguin.

Els horaris de la Policia Municipal i l’OAC s'han aprovat, però no els de la recepció i la consergeria de Plaça Major, ja que el que proposa la Corporació no s’ajusta a l’Acord de Condicions. UGT hem demanat que es trobi una solució per poder seguir obrint el centre a les 7 del matí, garantint la flexibilitat horària aconseguida amb l'aprovació de la relació de llocs de treball (catàleg).

Els horaris dels centres cívics i culturals no s’han tractat perquè l'empresa no els ha passat a la part social. Queden, doncs, pendents que els representants dels treballadors els revisem per després poder-los negociar.

Intentarem, com cada any, fer els calendaris de butxaca de la UGT per a tothom qui el vulgui. Si teniu alguna proposta a fer, envieu-nos-la per correu, al més aviat possible.

Salutacions,