La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Qüestió de perfil?

El passat 19 de maig, la M. Josep Martínez va enviar un correu massiu de comiat perquè un decret d'Alcaldia li extingia el seu contracte d'interinatge de la plaça de tècnica de comerç.
Tot i que en l’interinatge de la M. Josep ja hi constava una data de finalitatzació i que ella no ha volgut exercir cap acció contra la resolució indicada, el fet mereix ser esmentat ja que considerem que es tracta d’una nova mostra de manca de sensibilitat d’una direcció que no sabem cap a on va. D’ençà un temps, la política de personal d’aquesta Corporació es decanta cap a tendències típiques d’uns recursos humans que posen per davant de la qualitat professional de les persones, un “perfil”, entès més a partir de criteris subjectius que no professionals.
El motiu pel qual no se li ha renovat l’interinatge a la M. Josep ha estat no reunir el “perfil” requerit pel lloc en qüestió. El lloc, a diferència del del Marc Balsebre, no s’amortitza. Per tant, alguna altra persona, de qui a partir de dilluns 12 de juny ja coneixem el perfil (físic que no professional), l’ha d’ocupar.
La M. Josep va entrar en aquesta casa fa un any i mig i, en el seu cas, precisament a partir d’un procés selectiu. Va estar mig any amb un interinatge per aquest termini i després se li va prorrogar per dotze mesos. Per tant, durant els sis primers mesos, la M. Josep ja va demostrar la seva capacitat professional i, després d’un any i mig, s’ha de considerar sobradament demostrada. Pel que sembla el seu “perfil” no ha agradat a algú.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això del perfil es pot interpretar de dues maneres. Una, el perfil físic. A segons quines plantes el perfil físic és molt homogeni, massa i d'una discriminació positiva que fa sospitar. L'altra, el perfil polític. Si no tens carnet ja ets sospitós.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb bakinin. Hi ha plantes d'un color, d'altres toti colori...
Es una veritable llàstima que s'hagi de valorar el pèrfil d'una persona depenent que com s'ajusti al colori de la planta.