La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Prou il·lusionisme!

El passat 22 de setembre de 2006 el tècnic dels serveis de prevenció de la mútua, acompanyat pels delegats de Prevenció de les seccions sindicals de l’Ajuntament va fer l’avaluació de riscos de l’edifici de Jaume I, 32. Des d’aleshores, encara no se’ns ha entregat l’informe corresponent.
Inicialment, vam demanar, en seu de Comitè de Seguretat i Salut, el lliurament d’aquest document al més aviat possible. De nou, la resposta de l’Ajuntament és la dilació, I així ens informa que lliurarà aquesta avaluació conjuntament amb la dels llocs de treball, la qual es va fer el 16 de gener passat. Així, anem passant un mes i un altre, un any i un altre. Però… per favor!, a quina mena d’il·lusionisme estem jugant?
Davant d’aquesta situació, I vist el poc interès que la Corporació mostra per aquest tema, el 19 de gener la UGT va entrar per registre una sol·licitud perquè una tècnica de Salut Laboral del sindicat pogués fer una inspecció. La inspecció s’ha fet el passat 29 de gener. Un cop tinguem l’informe corresponent, establirem les prioritats per eliminar o reduir els riscos existents en un edifici que ja fa quatre anys que pateix una “situació temporal”!
Esperem que el pas següent, i sense tardar més, el faci l’Ajuntament. Si no és així, el pas l’haurem de fer nosaltres.