La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Mesa de negociació RLT de 12 de març

Aquesta setmana s’ha reunit la mesa de negociació de la relació de llocs de treball per intentar acordar un organigrama que respecti uns criteris organitzatius coherents i passar a la fase de descripció i valoració de les fitxes de funcions.

Hem transmès a l’organització allò que creiem que ha de recollir-se a l’organigrama i estem a l’espera de rebre l’organigrama que reflecteixi aquelles aportacions realitzades per la part social i per la Diputació de Barcelona que s’han tingut en compte. Quan el tinguem farem una valoració i anàlisi detallat que posarem al vostre coneixement. Això ens donarà els elements necessaris per acordar o no la proposta.

Vam comunicar a la representant de la corporació que no estem d’acord amb l’aprovació de l’organigrama pel Ple abans d’acabar amb tot el procés global de modificació de la RLT perquè, entre d’altres coses, la Valoració dels llocs de treball pot modificar-lo de nou. També vam demanar que l’empresa tècnica aportés a la mesa els criteris de valoració per a la següent fase, així com la presència dels tècnics de la Diputació de Barcelona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No descobriu res amb l'ús instrumental que fan els "dos" dirigents de COCO's de les normes que regulen l'acció sindical. Són uns autèntics mestes "fallers" i de mascletas són els reis. El que compte és fer-se notar.
Per altra, l'empresa, com sempre, dilatant qualsevol procés de negociació, una llàstima i una vergonya. No hi ha volta de full, si el 31 de març no s'ha tancat el procés negociador, caldrà mobilitzacions.