La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats


Benvolguts/des,

Aquest matí, a la reunió de mesa de negociació de la RLT, l'empresa ha entregat als sindicats assistents la seva proposta de valoració i s'ha acordat que la propera reunió es farà el dimecres que ve, 3 de juny.

En representació de la UGT i per la rellevància de la reunió, a més dels delegats de la secció, hi han assistit el secretari general de la Federació de Serveis Públics a Catalunya i un lletrat.

La proposta de valoració, juntament amb l'econòmica, que fa la Corporació va acompanyada d'una sèrie de mesures que impliquen la negociació/modificació de l'Acord de Condicions que cal analitzar. Per això, n'hem donat una còpia als nostres serveis tècnics i jurídics.

Per tal d'avançar, s'ha acordat que qualsevol dubte que se'ns generi a la part social es pot consultar a la Corporació abans de dimecres que ve. En aquest sentit, la UGT ja ha aclarit que a les retribucions que ens han passat, no hi han inclòs el complement de productivitat. Per tant, cal sumar-lo, per saber els sou total de cadascú.

Tan aviat com tinguem resposta dels serveis jurídics i fem les nostres valoracions, convocarem les assemblees informatives necessàries, amb la voluntat d'arribar a una proposta que aglutini tots els sindicats per donar el millor servei al conjunt dels treballadors.

Per a qualsevol dubte o consulta poseu-vos en contacte amb els delegats/des.

Secció Sindical de la UGT