La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats


Benvolguts/des,

Com ja heu pogut veure, l'empresa ha posposat la reunió, "gràcies" al sindicat "majoritari". Des del nostre punt de vista això significa endarrerir un cop més un procés que ja fa més de dos anys que dura, basant-ho amb falàcies com ara que hi ha perill de modifcació de l'Acord. Nosaltres ja vàrem reconèixer en el seu moment que la valoració podia implicar entrar a modifcar l'Acord sense que això signifiqui que haguem de combregar amb tot allò que l'empresa vulgui canviar; en tot cas, cal negociar-ho. Primer, però, volem tancar una proposta econòmica de la valoració que és el que en aquests moments ens interessa a tots els treballadors i totes les treballadores! Després, entrem a negociar què s'ha de modificar o no de l'Acord.

Aquesta actuació del sindicat "majoritari" és des del nostre punt de vista un insult i una manca de sensibilitat de cara al personal d'aquest Ajuntament. Recordeu-ho un cop més: tant la proposta valorativa com les modificacions de l'Acord han de ser refrendades en assemblea general on us explicarem exhaustivament allò que l'empresa vulgui modificar a l'Acord. Vosaltres decidireu si tirem endavant la proposta o no.

Per això, la UGT sol·licitem i exigim a l'empresa que aquesta reunió es mantingui en els termes en què va ser convocada la setmana passada per avançar. No veiem motius de pes suficients per suspendre-la, tret que el sindicat "majoritar" estigui interessat en endarrerir-ho.

Si CCOO no té interès en assistir-hi, no és el nostre problema. Nosaltres hi assistirem.

Secció Sindical de la UGT
Ajuntament de Mollet del Vallès