La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Convocatòria de reunió per avui


Benvolguts/des,

Un cop fetes les consultes pertinents, us informem que es manté la convocatòria de la mesa de negociació de catàleg per demà dimecres a les 10.30 h. Per part de la UGT defensarem la proposta econòmica del total de llocs de treball que surt del nostre estudi retributiu, que en anteriors correus ja us hem enviat i que ha estat aprovada per consens a les assemblees d’afiliats/des que hem fet avui.
En aquests moments estem negociant augment de sous per a la plantilla d'aquest Ajuntament i, en cap cas, no permetrem que es modifiquin condicions de treball, excepte si són per millorar les actuals. Com a sindicats de classe, la UGT i CCOO tenim la mateixa representació en la negociació del catàleg. Per això, no tingueu cap dubte que defensarem els treballadors i les treballadores amb totes les eines de què disposa un sindicat fort.

Estem a l'inici del final, per la qual cosa us demanem paciència i el màxim d'implicació per part vostra. Estem demanant més d'un milió d'euros repartits de manera responsable. Recordeu que a la negociació de l'anterior catàleg per arribar a 72.000 euros van caldre sis anys.

En el moment que haguem concretat dades, convocarem una assemblea general. Fins aleshores, ens podeu fer consultes i propostes amb la finalitat de millorar al màxim el resultat final, el qual us recordem que haurem d'aprovar tots i totes.

Salutacions,

Secció Sindical de la UGT