La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Informació de la reunió de catàleg d'avui


Benvolguts/des,

Aquest matí, a la reunió de mesa de negociació de catàleg, l'empresa ha fet una proposta de millora de sous que puja aproximadament a 850.000 euros. Ha dit, també, que caldria una adequació de l'Acord de Condicions, amb la voluntat de poder aplicar aquesta augment. I que aquesta adequació ha de ser negociada amb la representació dels treballadors.

La UGT hem manifestat que la nostra proposta puja a 1.350.000 euros per apujar els sous de tot el personal d'aquest Ajuntament. Que els diners és el primer que s'ha de tenir en compte en una revisió de catàleg i no s'ha de perdre mai de vista. Que és proposta feta a partir de criteris objectius, amb sentit de responsabilitat i, per ara, creiem que és la més bona de les que hi ha damunt de la taula. I que no tenim cap inconvenient a negociar aspectes puntuals de l'Acord.

Per això, a la propera reunió, de la qual encara no podem concretar la data, ens mantindrem en la nostra posició, tenint en compte que la decisió final va més enllà del que es pugui estar negociant a la Mesa. L'última paraula la tenim tots els treballadors i totes les treballadores.

Tan aviat com tinguem informació de la data de la propera reunió, us ho comunicarem.

Salutacions,

Secció Sindical de la UGT