La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

CATÀLEG


Benvolguts/des,

Des de la nostra secció sindical volem manifestar-vos, per una banda la nostra sensació de satisfacció pel suport rebut de tots vosaltres a les assemblees que vam fer dimarts passat. I per altra banda, ens sentim un cop més defraudats per les actuacions sospitoses de l'altre sindicat majoritari que navega en contra de les necessitats de la majoria de treballadors.

A veure si d'un cop se n'assabenten que els treballadors volem SOUS DIGNES, però això si, SENSE RETALLADA DE DRETS. Ara, si per a això s'ha de modificar alguna coma de l'acord de condicions, cap problema,

Que es deixin de demagògies i tonteries que només es creuen ells i que es dediquin a construir, deixant de generar por en els treballadors/res.

La UGT no enganya, la UGT sent minoritària, sense tenir la responsabilitat de tirar del carro, treballa convençuda que aquest carro va endanvant i no endarrere, un carro que fins ara ha fet que els treballadors/res de Mollet del Vallès ens haguem quedat a la cua de les garanties, drets i retribucions d'altres treballadors d'ajuntaments més petits que el nostre.

Si creieu que els que formem la UGT en aquest ajuntament mentim o enganyem, assumirem la responsabilitat a les eleccions que es faran d'aquí un any i poc. Som un sindicat democràtic que se sotmet a la voluntat de tots els treballadors.

Per això, VOLEM EL REFERÈNDUM JA, perquè tots poguem decidir dignament el que més ens convé!!! Si l'altre sindicat no té pressa, els treballadors/res si!!!

Recordeu que al'any 2002 es va tancar un catàleg per 72.000 euros i que es va decidir en assemblea a ma alçada, ara tenim entre mans 1.040.000 euros i ho decidim al referèndum en vot secret i lliure.

DECIDIU VOSALTRES!!!! ARA O MAI!!!!!!

Secció Sindical de la UGT