La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

"Que els arbres no ens impedeixin veure les estrelles"


Benvolguts/des,

Tal com vam quedar a la Mesa del dia 22, ahir la Corporació ens va convocar a la part social per a dilluns 29 de juny per signar el preacord que es portarà a REFERÈNDUM dimarts 30. També ens va lliurar la Normativa annexa, que ja us vam enviar ahir a la tarda.

Aquest preacord (acta final de valoració) conté:

- la proposta econòmica final: 1.040.000 euros,
- una proposta de terminis per al seu pagament: 4 anys, amb un pagament del 25% cada any, i
- una referència als aspectes de l'acord de condicions que cal modificar, que són aquests dos: l'article 12, relatiu al complement específic i a l'autorregulació, per poder fer les acomodacions pertinents per materialitzar l'augment retributiu de la majoria de sous, i l'article 29, relatiu a la flexibilitat horària que s'amplia en dues hores per davant i per darrera.

La UGT no veiem cap inconvenient a aprovar aquest preacord i amb la sensació de confiança que vam recollir a les assemblees majoritàries, us demanem que el dia 30 aneu a votar i que voteu SI per aprovar aquesta proposta.

Tots sabeu que la UGT ha liderat per primera vegada un projecte important per a tots els treballadors/res que ens porta a aquesta proposta final. Per això, davant de la demagògia que està fent el sindicat majoritari, us demanen un exercici de reconeixement a la feina feta per la UGT al llarg de més dos anys de treball en aquest catàleg.

Secció Sindical de la UGT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cal votar

Perquè representa un pas endavant

Perquè soluciona alguns dels dèficits més destacables

Perquè s'ha fet un treball rigorós

Perquè permet desencallar altres temes fonamentals (hi ha vida més enllà del catàleg)

Perquè millora el conjunt dels treballadors

Perquè aporta una nova visió de la nostra feina

No es pot votar NO