La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Acord de condicions


Ahir hi va haver reunió de la Comissió de Seguiment i Interpretació on es van tractar diversos temes relacionats amb l’Acord de Condicions.

Pel que fa a l’actualització de nous conceptes econòmics, la part social ha estat d’acord a sol·licitar l’adequació de les taules retributives dels serveis extraordinaris que recull l’Acord de Condicions (AC) a l’article 17.7, a la nova Relació de Llocs de Treball. CCOO ha demanat la inclusió de categories que ara no hi apareixen (B, A2 i A1), ja que aquests llocs, abans de l’aprovació de la RLT, tenien tots autorregulació. UGT hi hem estat d’acord i hem demanat que també s’actualitzin els conceptes econòmics de preu/hora extraordinària de la resta de categories (personal administratiu, tècnics auxiliars, conserges, brigada, policia, etc.), calculats a partir dels nous sous aprovats. La corporació ha acceptat aquestes proposicions i ens va dir que en breu ens facilitarà la nova taula retributiva dels serveis extraordinaris actualitzada per negociar-la.

D’altra banda, la UGT ha demanat que es reconegui el permís de 4 dies a l’any per a preparació d’exàmens relacionats amb el que estableix l’article 23, que regula la carrera professional, per al personal interí. Fins ara, només es reconeix per al personal funcionari de carrera. L’empresa s’ha manifestat en contra i la part social ha decidit portar-ho al Cemical.

També es va aprovar el calendari laboral per a 2010 amb els ponts que s’han proposat des de la part social, el qual us adjuntem en aquest correu. Com cada any, us farem arribar el calendari de butxaca que preparem des de la UGT. Així mateix s’han aprovat els quadrants de torns de la Policia Municipal i de l'OAC. La resta de quadrants (Serveis Personals) han quedat pendents de negociar en una propera Mesa de negociació a part, atès que impliquen altres modificacions.

Pel que fa a l’article 30 de l’AC 2009-2012, sobre horaris, la UGT ha detectat un error en el còmput anual de jornada del col·lectiu de la Policia Municipal que fins a aquest moment ha implicat que treballessin un dia més a l’any. La rectificació ha estat acceptada per la Corporació.

I finalment, des de la UGT hem plantejat la necessitat de revisar els Equips de protecció individual dels companys/es de la Policia Municipal (casc moto, esprai de defensa i defensa extensible) i de la Brigada Municipal (impermeables reflectants) que es troben deteriorats i/o caducats, subministrant-ne de nous al més aviat possible. Respecte a aquesta circumstància, la Corporació va dir que ho revisaria immediatament per reposar tot el material caducat o deteriorat.

Per a qualsevol aclariment podeu enviar-nos un correu electrònic a la secció sindical.