La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Contenciós interposat contra el conjunt del personal de l'Ajuntament


Benvolguts/des,

Un cop assabentats de la demanda interposada per CCOO contra els interessos del personal de l’Ajuntament, la UGT hem decidit personar-nos, quan sigui el moment, al jutjat contenciós administratiu com a part codemandada conjuntament amb tots i totes els qui us considereu perjudicats per aquesta acció absolutament reprotxable.

La UGT defensarà les treballadores i els treballadors afiliades i afiliats, a totes les persones que ens vàreu fer confiança en el referèndum d’aprovació de la RLT i la seva valoració i, en general, al conjunt de treballadores i treballadors que considereu bona la feina que estem fent.

El Ple d’avui, a les 19 h, inclou el punt següent: “Personació de l’Ajuntament en el recurs contenciós administratiu interposat pel sindicat CCOO contra l’acord d’aprovació de la modificació de la relació de llocs de treball”.

Per això, avui les delegades i els delegats de la UGT asistirme al Ple per manifestar la reprovació a aquest contenciós, així com fer pública la voluntat de personar-nos al jutjat, quan toqui, amb totes i tots els qui ho vulgueu.

El resultat de l’aprovació de la RLT ha comportat que un 86% de la plantilla d’aquest Ajuntament vegi millorades les seves condicions laborals. La resta, el 14% no ha patit modificacions (com els negatius CPT), per la qual cosa no podem entendre de cap de les maneres les accions a les quals està arribant el sindicat majoritari, tret que no sigui una posada en escena per mostrar poder.

Si no volem que es posin en joc els nostres sous, cal que ens mobilitzem. Cal que mostrem públicament el nostre suport a la RLT aprovada pel Ple!

Secció sindical de la UGT