La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Retribucions actualitzades


Benvolguts/des,

A partir del compromís adquirit amb l’aprovació de la nova RLT i la seva valoració (catàleg), acordada amb la UGT i refrendada pel personal d'aquest Ajuntament, la Corporació incorporarà en el complement específic de les nòmines d'aquest mes de gener el primer 25% d’augment salarial.

Cal recordar que l’octubre passat ja es van començar a aplicar efectes retributius relacionats amb els nous complements de destí i l’aplicació de les noves modalitats de jornada.

Un cop fets els càlculs sobre els diners pressupostats per a aquest any, podem dir que a finals de 2010, la Corporació haurà desemborsat quasi la meitat de l’import global pactat. És important que tinguem en compte l'esforç econòmic que s'està fent, però també pensem que, si amb la conjuntura actual, l'Ajuntament assumeix el 50% de l'aportació al catàleg, no és cap barbaritat intentar aconseguir que l’altra meitat s'inclogui en el pressupost de 2011 i aplicar en dos anys (i no en quatre) els increments retributius de la valoració de llocs de treball.

La UGT ja va dir en el seu moment que, amb la voluntat de les parts i una conjuntura millor, els terminis d'aplicació de la nova valoració es podrien reduir, per la qual cosa, de moment, deixem anar la idea.

A més, com cada any al mes de gener s'hi ha d’afegir el corresponent augment d’IPC, que, com ja sabeu, aquest any de constrenyiment s'ha pactat a nivell estatal amb els sindicats majoritaris un 0,3%.

Finalment, volem dir-vos que estem pendents de negociar com es reparteix l'augment del 0,9% de la massa salarial que recull l’Acord de condicions i que, com cada any, s’haurà de veure reflectit a la nòmina de febrer.

Us mantindrem informats/des,

Secció Sindical de la UGT