La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

RLT i Valoració


Benvolguts/des,

La UGT s’ha personat en el procés del recurs contenciós administratiu número 1361/2009, interposat per la Confederació sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CONC-CCOO), contra l’acord del Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès sobre la modificació de la Relació de Llocs de Treball (catàleg). La finalitat de la UGT és defensar els interessos del conjunt de personal d’aquest Ajuntament.

De la mateixa manera, alguns companys i companyes han considerat oportú personar-s'hi de manera particular. Per això, el dia 28 de gener es varen entrar més d’un centenar de peticions particulars de personació al registre d'entrades del Jutjat Contenciós Administratiu.

Aquestes personacions són molt importants ja que faran que el magistrat o la magistrada que porti el cas tingui en compte la preocupació de totes les persones afectades directament en les nostres condicions laborals per aquest contenciós.

Tot i que el termini de personació finalitzava el 28 de gener, cal que sapigueu que si voleu fer-ho i no vàreu poder en el seu moment, encara s'hi és a temps.

En relació al comunicat que va enviar ahir Recursos Humans sobre tres nous recursos contenciosos relacionats amb l’aprovació de la Relació de llocs de treball, sapigueu que aquests recursos són presentats per companys/es que es consideren perjudicats particularment. En tot cas, són actuacions judicials diferents de l’anterior.

Per a qualsevol dubte,

Secció Sindical de la UGT