La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Oferta Pública, Pla d'estabilitat laboral i Hores extraordinàries


Avui s’ha tornat a reunir la Mesa de Negociació per seguir tractant els punts pendents de la última convocatòria, quedant emplaçats per aquest dilluns dia 1 per continuar negociant la resta de qüestions de l’Ordre del dia.

Els temes tractats avui són:

Oferta Pública d’Ocupació 2010

La Corporació ha lliurat als sindicats l’Informe sobre la situació actual a la plantilla en què s’ha evidenciat que hi ha una important taxa de provisionalitat, concretada en 62 llocs de treball vacants, com a conseqüència, entre d’altres, de la manca de desenvolupament de l’Oferta pública d’ocupació de 2008 i l’aprovació de la de 2009 i 2010.

Hem acordat que s’aprovarà i es publicarà l’Oferta pública de 2010 acumulant el que hi ha pendent de les anteriors ofertes i les noves vacants que s’hagin produït des d’aleshores. La UGT hi ha estat d’acord, sempre i quant s’agilitzin tots els processos selectius i es puguin convocar tots durant aquest any 2010.

En aquest sentit, per facilitar aquest desenvolupament de processos selectius, la UGT ha lliurat a la corporació el document Pla d’estabilitat laboral, en què proposem com donar sortida a les situacions de provisionalitat i interinatge, així com la promoció dels treballador/res que ocupen llocs barrats a la vigent RLLT.

Aquest document amb el detall dels llocs de treball i places proposades el podeu consultar a l’arxiu adjunt.

La Corporació s’ha compromès a revisar el document i a donar-ne resposta en la següent reunió de la Mesa.

Preus hores extraordinàries
L’Ajuntament també ha lliurat un estudi sobre els preus de les hores extraordinàries actualitzades amb el 0,3% d’augment sobre el preu pactat a l’Acord de Condicions i incloent el preu de les hores per a les noves categories de llocs de treball que a partir de l’aprovació del catàleg hagin de fer serveis extraordinaris. La UGT ha manifestat a la Mesa que estudiarà la proposta i donarà resposta a la propera reunió.

Per a qualsevol aclariment, no dubteu a fer-nos consultes.

Secció Sindical de la UGT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per quan el preu de les hores extraordinàries?