La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Retallada de sous dels funcionaris


Benvolguts/des,

Davant l’anunci efectuat pel President del Govern sobre la retallada dels sous en un 5% a partir de juny, estem en contacte amb la central de la UGT per informar-vos fidelment i curosament sobre les repercussions d’aquesta mesura al conjunt de treballadors/res d’aquesta administració pública.

Avui s’ha convocat una reunió urgent en la seu de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya i per demà hi ha convocada una assemblea de delegats i delegades per tractar aquest assumpte, entre d’altres, a la qual hi assistirem.

El que si que podem anunciar és que la retallada del 5% únicament es pot referir a les quantitats corresponents al sou base i al complement de destí, que fixa la Llei general de pressupostos per a cada any, la qual a data d’avui encara no ha estat modificada en el sentit anunciat pel President.

Recordeu que demà estem convocades les seccions sindicals de l’Ajuntament per negociar l’aplicació del fons del 0’9% previst a l’Acord de condicions, així com la seva distribució.

Us mantindrem informats/des,