La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Gràcies a la “generositat” de l’Enric Alonso, ara en som cinc!

Enhorabona als companys i a les companyes del comitè d’empresa de la UGT a l’Institut Municipal d’Educació (IME)!
El passat 19 d’abril, l’IME va celebrar eleccions per triar la seva representació sindical. La UGT va ser l’única candidatura que s’hi va presentar i va obtenir 38 dels 39 vots emesos, amb una participació del 83%. La UGT ha guanyat per golejada, malgrat el joc brut de l’Enric Alonso qui veient que no aconseguia persones per formar candidatura, s’ha dedicat a boicotejar el procés amb mala fe, amb la seva fixació per negar l’altre.
Primerament, en la constitució de la mesa electoral, l’Enric es va presentar al procés i va demanar que s’aturés, al·legant un error en el recompte del personal empleat de l’IME. Segons deia, la llista electoral havia de ser de cinc candidats per comptes de la que es presentava, que era de tres. La mesa es va constituir, amb una llista de cinc candidats per part d’UGT per formar un comitè d’empresa. CCOO no tenia llista. El procés electoral va seguir el seu curs i el 19 d’abril es varen celebrar les eleccions amb els resultats esmentats. Aleshores, van impugnar el procés perquè deien, paradoxalment, que havien de ser tres delegats i no cinc. O sigui, tot el contrari del que havien dit primer. Tornàvem al principi!
El 10 de maig, hi va haver un arbitratge a la Delegació de Treball. El laude arbitral va disposar “desestimar la impugnació presentada en data 2 de maig…”, perquè el “sr. Enric Alonso en qualitat de representant de CCOO”, era present en “el moment de constitució de la Mesa i… estava en condicions de conèixer el fet que ara s’impugna”.
No conformes, el 25 de maig, van interposar demanda contra la UGT i l’IME al jutjat social. A finals de juny la sentència va DESESTIMAR la demanda perquè, tal com diu és “indubitado que un representante de CCOO estaba presente en 3/3/2006, momento de constitución de la mesa electoral en el que se acordó que el número de representantes eran cinco”. Per tant, legitima la decisió de la Mesa electoral, formalment constituïda i dicta l’absolució dels demandats “de todos los pedimentos deducidos en su contra confirmando el laudo impugnado”.
Finalment, i amb un retard de dos mesos i mig, gràcies a l’afany de poder del nostre “company”, la UGT té comitè d’empresa amb cinc delegats. En aquests moments el comitè ja està treballant en l’elaboració del proper conveni per a tot el personal de l’IME. Ànims i bona feina!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Veieu com en el fons és una bona persona altruïsta, i vol donar joc a tothom. Sou uns desagraïts.

Anònim ha dit...

M'he fet un fart de riure. Ell que només sap criticar, insultar i posar bastons a les rodes. No està malament que es demostri que no és llest, sinó solament un "listillo"

Anònim ha dit...

Es un gesto muy pensado por parte de un sindicalista muy democrático al cual la soberbia le pierde como a un adolescente el botellón. A mi me causa urticaria oírle. Yo cuando oigo o leo algo del mister, me tengo que empezar a rascar.

Anònim ha dit...

Disfrutad, disfrutad que a todo cerdo le llega su San Martín....