La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Puja retributiva dels grups municipals

Durant les últimes legislatures els funcionaris i funcionàries de l'Ajuntament de Mollet del Vallès hem patit pèrdua de poder adquisitiu a causa dels augments continguts. També hem vist, a partir d'un estudi de la Diputació, que els nostres sous estan per sota de la mitjana amb altres ajuntaments similars en nombre d'habitants i serveis.
En aquest Ajuntament hi ha sous per sota dels mil euros mensuals. En el programa de la campanya electoral, la UGT vàrem incloure un punt per aconseguir que no hi hagi cap sou per sota dels mil euros.
A més, des de primers de l'any 2006 els sindicats d'aquest Ajuntament hem iniciat negociacions amb la Corporació per revisar el catàleg de llocs de treball i portem un endarreriment de més d'un any.
El passat 16 de juny de 2007 es va celebrar el Ple de constitució de l'Ajuntament sorgit de les eleccions del 27 de maig i, en el primer Ple d'aquesta legislatura, de divendres 29 de juny de 2007 hem pogut veure que els grups municipals s'han apujat el sou en quantitats més que significatives, amb l'argument que els polítics d'aquest municipi estaven per sota de la mitjana.
Des de la UGT volem la mateixa celeritat per aplicar el mateix argument, donat que és igualment vàlid per als treballadors i treballadores d'aquest Ajuntament.
Per tot això, hem demanat abans d'iniciar el període vacacional, es convoqui una mesa de negociació per tractar aquests temes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I dels treballadors què en diuen? que amb el catàleg ja revisarem? i no hagués sigut més noble esperar a fer la pujada amb l'aplicació del nou catàleg? almenys per fer veure que els importem una mica.

Anònim ha dit...

Quina manera de sacrificar-se. Que se sacrifiquin els treballadors, que jo sóc electe i he d'estar ben pagat.

Anònim ha dit...

ande el gerente caliente ríase la gente

Anònim ha dit...

quina vergonya. després diran que no hi han diners

Anònim ha dit...

Donde come 1 gerente comen 4? Em crec que no. Si abans amb un gerent ja em teniem prou ara no sé que tindrem, mentrestant a callar? No crec que sigui molt just.

Anònim ha dit...

Però com és que hi ha un correu massiu contestant a un correu que particularment ha enviat un ex-regidor?
Els assumptes particulars s'haurien d'afrontar en el terreny de lloc, cara a cara entre els contrincants.
Que ens importa a alguns aquestes desavenències?
L'empresa no fa res davant d'aquest ús injustificat de les eines de treball?Vinga home¡ que ja ha passat la festa de "Moros y Cristianos"..i..o todos "Moros" o todos "Cristianos".