La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Increment a compte de catàleg
La setmana passada davant de la notícia de l'increment retributiu dels càrrecs polítics d'aquest ajuntament, des d'UGT vam informar que havíem demanat una reunió amb els seus representants.

L'empresa ens va convocar, per avui dilluns, a una mesa de negociació, però no per a temes retributius, sinó per a l'aprovació d'unes bases. Tot i així, la cap d'O/RH a l'inici de la reunió ens ha donat coneixement de la voluntat de l'equip de govern, que en termes generals, concorda amb la nota informativa que hem signat les tres forces sindicals i que posteriorment l'empresa ha informat en el Comunicat intern.

Aquesta manera de treballar de la Corporació demostra allò que ja deiem en els articles de la setmana passada, absoluta improvisació i nul·la planificació en termes de personal. Hem estat els sindicats, i especialment la UGT, qui hem portat la iniciativa en aquest tema. El ressò de les nostres crítiques i queixes comencen a tenir resposta, però no hem de baixar la guardia, ja que hores d'ara no sabem ni la quantitat a compte, ni els criteris d'aplicació en què pensa l'Ajuntament, excepte la voluntat que no hi hagi cap mileurista.

Les forces sindicals hem demanat que es concreti la quantitat abans d'acabar juliol i també volem l'estudi preliminar d'anàlisi de les fitxes de funcions dins dels treballs de revisió del catàleg, ja que la Corporació el tindrà aquesta mateixa setmana. Si volem creure amb la voluntat manifestada per l'Ajuntament cal començar a treballar des d'ara i no esperar a veure'ns al setembre, perquè llavors, difícilment complirem amb els terminis.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara bé la loteria i saber qui surt a la foto!!

Anònim ha dit...

totalment d'acord. falta la xifra. és un primer pas, però no passa de la declaració d'intencions. fets i no paraules, si us plau.

Anònim ha dit...

Com a promesa está bé perà, Si la puja de la retribució dels electes ha estat del 35% i a més hi ha uns quants "afortunats" que han estat nomenats gerents (puja de sou) i segueixen sent funcionaris..., la resta no volem, ni mereixem ser menys. No ens deixem enganyar per la pastanaga de vagues promeses que el temps dilueix.
CAL EXIGIR UN INCREMENT DE SALARIS DEL 35% PER TOTS DE MANERA IMMEDIATA!!! A part d'això ja veurem que diu el catàleg sobre la valoració de cada lloc de treball, que es una altra cosa.

la veu ha dit...

Benvolguts/des, entre els últims comentaris que hem rebut a partir dels articles del nou organigrama i de la pujada retributiva dels grups municipals n'hi ha alguns que ratllen la grolleria i la manca de respecte a la dignitat de les persones. El rebuig cap a les decisions preses pel Ple no ens ha de fer perdre el respecte per ningú.

En termes generals, els comentaris critiquen la requalificació de les pujades de sou dels polítics i la creació de les diverses gerències, així com la tendència cap a un tarannà d'obediència cega a la direcció i cap a la manca de sentit crític.

Us demanem que no utilitzeu l'insult en els vostres comentaris. Tot es pot dir, però sempre a partir del respecte.

Anònim ha dit...

a veure quin criteri de repartiment es té previst i quants diners s'hi vol invertir

Anònim ha dit...

No creieu que només intenten sembrar la discòrdia fent que ens barallem per les engrunes. No serà qüestió de loteria, d'aicò n'estic segur.

Anònim ha dit...

està clar que el funcionari discret i diligent no en treurà res

Anònim ha dit...

si.. el funcionari discret i diligent...si..si que en treu:
El matxaquen, el denigren i el deixen completament nus i abandonat als gossos fins que o és cansa i deixa de ser discret i diligent¡
És el premi a la diligència¡

Anònim ha dit...

Em sembla que sou massa tous. Una cosa és insultar, que no, i l'altra és dir el que cal. Potser el dia del Ple de l'Apujada podríeu haver convocat a un sopar de pa i aigua al vestíbul, per exemple.