La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Actualitat del CSS

Desprès de les vacances d’estiu, el Comitè de Seguretat i Salut (CSS d’ara en endavant) continua amb la feina. El passat 25 de setembre ens tornàvem a reunir després d’haver desconvocat diferents reunions per problemes d’agenda.

Aquesta reunió segueix les pautes marcades en un CSS anterior, on vam acordar que cada trimestre investigaríem els accidents de treball, els analitzaríem i decidiríem les mesures correctores oportunes. Hem fet dues sessions d’aquest tipus, però per l’endarreriment que hi havia, encara no hem pogut seure i analitzar i decidir les mesures a prendre, cosa que es farà els propers 16 i 30 d’octubre.

També tenim pendent una sessió monogràfica per estudiar les circumstàncies especials que causen els accidents de treball dins el col·lectiu de la policia i així poder adoptar les mesures que considerem necessàries. Hem fixat la sessió per al proper 5 de novembre.

Tota aquesta feina també ens ajudarà a decidir quines són les modificacions necessàries del protocol d’actuació davant dels accidents de treball, feina que estem duent a terme i per la qual hem fixat com a data de debat el 27 de novembre.

Desprès del CSS del dia 25, el tècnic de la mútua va realitzar algunes medicions, pendents de juliol, necessàries per concloure l’avaluació que està preparant sobre els casos de lipoatròfia semicircular detectat a l’edifici nou.