La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Catàleg i pagues “especials”

Hem anat de vacances, hem tornat, ha passat setembre i encara estem igual. Des del juliol, les forces sindicals hem demanat que es concreti la quantitat que ens van prometre a compte, sense aconseguir-ho. La UGT vol saber en concepte de què serà, de quant serà, si serà lineal o no... però, sobretot, volem que es compleixin els terminis del Catàleg, que és el tema de fons que ens preocupa: volem l'estudi preliminar d'anàlisi de les fitxes de funcions dins dels treballs de revisió (recordem que s’havia fixat que l’any 2006 es farien les revisions, que al 2007 es començaria a aplicar i que el 2008 es tancaria). Ja anem tard.

En cap cas, la paga anunciada ha d’anar en detriment de les millores del Catàleg, perquè una cosa són aquests diners “per anar tirant” i l’altra és la revisió i aprovació d’aquest Catàleg.

A hores d’ara (en procés de tancament de la nòmina d’octubre), la Corporació no ha convocat cap reunió per parlar de la paga. Demanem la mateixa celeritat que els polítics van tenir per apujar-se els seus sous, per als sous dels treballadors i treballadores.

Recordem que:

* Hi ha treballadors/es d’aquest Ajuntament que no arriben als mil euros mensuals/nets.

* Els sous que paga l’Ajuntament de Mollet al conjunt de treballadors/es està per sota de la mitjana d’altres ajuntaments en nombre d’habitants i serveis.

* La pèrdua de poder adquisitiu els darrers anys és escandalosa.

* Els terminis de compliment de negociació i aplicació del catàleg han estat vençuts en escreix.

38 comentaris:

Anònim ha dit...

No tinc gaires esperances en el famós Catàleg, però m'empipa que els polítics es donin tanta pressa en arreglar els seus sous i als treballadors... que els bombin. O no?
Em fa vergonya comentar amb companys d'altres ajuntaments el que es cobra aquí (tots guanyen més) i em fa més vergonya explicar a qui convingui que a l'Ajuntament de Mollet encara hi ha gent que no arriba als mil euros.

Anònim ha dit...

Cal començar a pensar en mobilitzacions pel mes de novembre.
Endavant companys!

Anònim ha dit...

Ara us escolto, perquè mentrestant n'hi ha uns quants que ja s'han ben col·locat, i tots nosaltres què?

Anònim ha dit...

no defalliu. us volen cansar. cal seguir treballant. JA N'HI HA PROU

Anònim ha dit...

No esperem més a mouren's.
Cada dia que passa, és una palada més de terra sobre un tema que fa 4 mesos cremava, en fa 2 estava tebi i ara ja està gairebé fred.

CANYA AL MONO QUE ÉS DE GOMA!!!!

VOLEM UN 30% D'INCREMENT PER TOTHOM, IGUAL QUE ELS POLÍTICS (Alguns se l'han apujat encara més)

Anònim ha dit...

porqué sois tan diplomáticos?

los sindicatos teneis que luchar para conseguir cosas. Necesitamos echos y no palabras que suenan bien y que cada cual intrepreta a su mejor conveniencia.

cual es la plataforma de reivindicación? a ver si otra vez nos vamos a quedar colgados los mismos. Hay que decirlo claro: el Ayuntamiento de Mollet paga unos sueldos de mierda a sus trabajadores y curiosamente en los periodicos salen reportajes (pagados claro) explicando que nuestro alcalde a pesar de haberse subido el sueldo un 35%, cuesta menos € por habitante que los de los ayuntamientos de 500 habitantes de la comarca.
JA, JA, JA!!!!!

Anònim ha dit...

Es una verguenza lo del sueldo de los políticos y los gerentes. Si hay que ir a la huelga, yo estoy dispuesta. Me parece justo que todos los trabajadores y trabajadoras pongamos fin al abuso y pidamos lo que es nuestro.

Anònim ha dit...

És igual si ell vol cobrar més o menys que la resta. Els treballadors i les treballadores de Mollet volem cobrar sous dignes, conforme al treball i la responsabilitat que tenim. És senzill, oi? Doncs sembla que estem molt lluny d'aconseguir-ho. Esteu treballant per això?

Anònim ha dit...

Fa alguns mesos l'Ajuntament semblava que marcava un canvi de tendència i anunciava una avançada als augments previsibles, ja que el catàleg tindria un procés llarg, però finit(!). Ara, a poques setmanes de la primera data clau l'Ajuntament ha mostrat una manifesta voluntat d'obscurisme, manca de voluntat de diàleg, d'acord i per què no? de complicitat.

I del catàleg què se'n sap, menys encara, no?

És per posar-se neguitós.

Al cap i a la fi depèn d'ells.

Sembla que s'està demostrant que van formar una cortina de fum (un petit augment sense concretar) per no agafar el toro per les banyes.

Esperem uns dies a veure per on van.

Anònim ha dit...

Ja veureu, si no ho expliquen és que aquest increment del novembre serà inexistent o una misèria

Anònim ha dit...

Entre els sous del polítics, l'increment de regidors manant, i les apujades encobertes als funcionaris pilotes ja no queda ni cinc pels treballadors. Qui parla d'un 30%? JA, JA no em feu riure.
Que no sabeu que estem a la ruina? No hi ha pasta per això, a menys que fotem alguna mobilització important, i es caguin a sobre.

Anònim ha dit...

Volem el mateix augment que l'Alcalde.
Que no ens el mereixem?

Anònim ha dit...

Crec que hauríem de fer vaga, no n'hem fet mai i ja és hora que ens fem respectar. Mireu els treballadors de renfe o els de l'aeroport, quan necessiten ser escoltats només han de parar-ho tot.

Anònim ha dit...

Compañeros y compañeras
Hay que conseguir el aumento del 30%, y si es necesario vamos todos a la huelga.

Anònim ha dit...

O todos monjes o todos curas. Aumento para todos.

Anònim ha dit...

Vull el que em correspon. No confio en el catàleg, ja sé com funciona aquesta estafa

Anònim ha dit...

demanem un 50% d'increment per poder aconseguir el 30% que ens fa falta. una altra cosa és moco de pavo

Anònim ha dit...

Ja fa massa anys que anem acumulant pèrdues de poder adquisitiu. Si el poder ha "recuperat" el seu poder adquisitiu, per què nosaltres no ho hem d'exigir i aconseguir?
Endavant

Anònim ha dit...

La manca de respecte als treballadors i treballadores és una vergonya. Digue'm prou!

Anònim ha dit...

Si hay que estar un mes de huelga y paralizar los servicios, yo estoy más que dispuesto. Ya está bien de que nos tomen el pelo. Hemos pedido un poco de respeto y se nos están riendo a la cara.

Anònim ha dit...

vaga, vaga, vaga, vaga, vaga, vaga ja!

Anònim ha dit...

Mireu al voltant vostre i veureu que hi ha molts treballadors/es que "treballen" 40 hores a la setmana, tenen un mes escàs de vacances a l'any i cobren mil euros. Ja està bé de lamentar-se. Què som funcionaris!!

Anònim ha dit...

Tenemos lo que nos merecemos. Movilizaciones? Quien los cuatro de siempre, el resto mira a otro lado, se va al médico o de asuntos propios. Que ya nos conocemos todos y los nuevos que sepan lo que hay. Saben que no haremos nada y nos seguirán meando en la boca.
Pura desilusión, no espero nada.

Anònim ha dit...

amb aquesta m**** de sous aviat només farem feina de m****

Anònim ha dit...

La cosa està clara. Àmplia majoria per un augment del 30/50%. Aquest ha de ser l'objectiu. Caldria que el personal el tingués clar per quant es comencin a plantejar mobilitzacions.

Anònim ha dit...

Anem a pams, que ens poden pujar el sou i posar-nos la mateixa dedicació horària que l'alcalde. I estem fotuts!

Anònim ha dit...

Anem a pams, que ens poden pujar el sou i posar-nos la mateixa dedicació horària que l'alcalde. I estem fotuts!

Anònim ha dit...

concretem.
22 d'octubre, vaga.

Anònim ha dit...

Abans de plantejar una vaga o una siomple mobilització, caldria que els sindicats deixesin de barallar-se, i això està mes complicat que l'augment de sou

Anònim ha dit...

No aspirem a guanyar el mateix que l'Alcalde. La seva dedicació és la mateixa abans i després de la seva pujada. La nostra també. La pujada relativa, el trenta per cent, ha de ser la mateixa.
No ens emboliquis, infiltrat.

Anònim ha dit...

Ets tu, Paco?

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...

Quan és la primera mobilització?

Anònim ha dit...

Ànim i no defalliu que el trenta per cent és nostre. Amb el Regidor d'abans no ho haguéssim aconseguit mai, però amb el d'ara segur que sí.

Anònim ha dit...

Si es pensen que amb una pujada del 5 o del 10% ens tancaran la boca estan equivocats. Prou d'estafar a la gent, prou d'insultar als treballadors!

Anònim ha dit...

Al que diu si hem de tenir la mateixa dedicacio que l'alcalde si ens assignen el mateix augment, crec que no ets bo tu pels numeros. Ningu diu de cobrar el mateix aque l'alcalde. L'alcalde dedica el mateix temps abans i despres de l'augment. Nosaltres també li dedicariem el mateix temps. Mateixa dedicacio, mateixa pujada.

Anònim ha dit...

No, soc un altre.

Anònim ha dit...

Es del tot evident que no interessa tenir professionals com a empleats públics sino corte sumisa.No hi ha espérit crític una cosa tant necessària per acabar sent realment sabis!

Els treballadors hem d'entendre els problemes econòmics d'aquest municipi a qui hem de servir, però no sabem realment a qui serviM!