La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Perquè UGT no serà a l’assemblea?

Cal que quedi clar que la UGT defensa una posició unitària i conjunta de tots els sindicats i així ha de seguir sent, però, si hem d’anar a una assemblea general l’hem d’haver preparat conjuntament tots els sindicats, malgrat que n’hi hagi un de majoritari. I aquesta no sembla ser la voluntat de ningú més, quan el mateix dia de la mesa de negociació, dilluns 22, CCOO ens demana que ens hi afegim. L’empresa posava per primer cop xifres sobre la taula i la UGT va proposar de fer un full informatiu unitari de la mesa de negociació a tots els treballadors i treballadores i deixar l’assemblea per d’aquí dues setmanes, després d’haver fet una contraproposta dels tres sindicats a l’empresa.

La valoració que fem sobre la proposta de l’empresa es la següent:
(vegeu l’article Mesa General de Negociació)

- La quantitat que ens ha presentat és insuficient. Cal seguir pressionant l’empresa perquè posi la quantitat necessària per la dignificació dels llocs de treball.
- No serà fins a la reunió de l’avançament del catàleg que els sindicats estarem en disposició d’establir un calendari d’actuacions conjuntes de tota la força sindical.
- Recordem que el pressupost és un instrument tècnic i modificable. Les xifres que ens donen també.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estem com sempre, no hi ha cap intenció de treballar junts els tres sindicats (objectiu del vots sindicals, en lloc dels interessos de tots).Com va dir el meu amic Fernando Fernan Gomez "A LA M......" De fet no cal anar-hi ja hi som

Anònim ha dit...

Jo no aniré a l'assemblea perquè vull treballar i no puc perdre temps. Confio en què de veritat aneu junts i que ens mantingueu informats. Gràcies per lluitar!!!