La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Posem un 30%?

L’article de La Veu sobre la letargia que pateix la negociació del catàleg ha comportat una allau de comentaris que fan palès que els treballadors i les treballadores d’aquest Ajuntament estem indignats i descontents amb un equip de govern que s’apuja els sous un 30% i l’apuja també als màxims directius, creant 4 places de gerència. Què quedarà per a la resta de personal? Engrunes?

Fa molts mesos l’Ajuntament de Mollet del Vallès va iniciar un procés de negociació amb els sindicats representatius del personal que hi treballem per revisar un catàleg de llocs de treball que ha quedat obsolet i que ha sofert múltiples canvis i modificacions (algunes de facto). Ja s’ha dit que el calendari establert en el marc de la negociació de l’Acord de Condicions marcava l’inici de les revisions l’any 2006, que el 2007 s’havia de començar a aplicar i el 2008 havia de finalitzar el procés. D’això, res de res. El més calent és a l’aigüera i ara ens venen la moto d’una pujada a la nòmina de novembre (que com que a 22 d’octubre encara no sabem de quan serà, ja ens imaginem que de misèria) en concepte, això sí que ja ens ho han dit, d’“avançament de catàleg”. Avançament. De què? Que quedi molt clar que el catàleg no és l’instrument per apujar els sous, sinó per valorar adequadament els llocs de treball. Per tant, l’augment que hem de percebre a partir de novembre no hi té res a veure. A més, l’endarreriment que patim en aquest procés de negociació cada cop ens situa més a la cua de la resta d’ajuntaments!

Companys i companyes de l’equip de govern i de l’equip directiu, tot aquest endarreriment comença a fer pensar que no teniu cap interès a tirar endavant aquest procés, que no creieu en absolut que el potencial humà i professional d’aquest ajuntament –tret de vosaltres mateixos– estigui a l’alçada del servei públic al qual, no en tingueu cap dubte, ens devem tot el personal! No heu tingut cap mandra a crear uns nous llocs de treball amb uns sous molt importants que haurien de ser llocs eventuals, per a les persones –funcionàries– del capdamunt de la piràmide organitzativa d’aquest Ajuntament –o sigui, vosaltres mateixos–, així com a augmentar els sous dels polítics. Això és un insult per a la resta de treballadors i treballadores que ens mereixem l’augment de la mateixa manera que els polítics o els directius perquè cadascú ha de fer la feina que li correspongui segons la seva categoria, incloent la dels directius de gestionar bé els seus recursos humans. Una actitud de supèrbia, un defecte detestable que en el pitjor dels casos porta a la prepotència i al despotisme, les pitjors formes, en democràcia, de governar una empresa.

Per cert, recordem a alguns companys i companyes que en aquest tema els sindicats de classe ja anem junts!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Per començar no està gens malament. Un 30% em semblaria just. Ja estic cansada de perdre poder adquisitiu any rera any.

Anònim ha dit...

Sabeu si l'han inclòs en el pressupost del 2007 i del 2008? Potser han previst un 40% i us quedeu curts.

Anònim ha dit...

BLA, BLA, BLA... MENYS PARAULES I MÉS FETS. AH, PER CERT, I QUÈ DIU CC.OO SOBRE EL TEMA, ARA QUE DIEU QUE EN AIXÒ ANEU JUNTS?

Anònim ha dit...

BLA, BLA, BLA,... MENYS PARAULES I MÉS FETS. AH, PER CERT, QUE DIU CC.OO SOBRE EL TEMA ARA QUE SEMBLA QUE ANEU JUNTS EN AQUEST TEMA?.

Anònim ha dit...

Molt encertat tot el que dieu. Ja està bé de ser insultats i maltractats econòmicament. Prou

Anònim ha dit...

M'interessa alguna cosa més que una pujada de sou. És cert que som funcionaris i que tenim condicions de treball que molts voldrien. Però també que hi ha misèria al món. Amb això vull dir que ens deixem de tòpics de qui treballa més i perquè cobra més, ells sabran. Fem el que poguem tots plegats dia a dia i intentem que a més del sou algú se n'adoni que necessitem més respecte cap a la professionalitat dels que treballem en aquesta casa per aconseguir donar un bon servei de qualitat a la ciutadania.

Anònim ha dit...

Tota la massa sindical va d'acord? Que es preparin

Anònim ha dit...

A l'anònim que diu que hi ha molta misèria al món.
Sí, i què té a veure amb els nostres misérrims sous? EN tot cas, aquests que es proclamen de partits solidaris, igualitaris i derivats, que s'ho plantegin.
NO em digueu que hem de pensar en la dignitat de la nostra feina. Jo fa anys que treballo en aquest ajuntament fent el millor que puc la meva feina, i fins ara només he viscut reconeixement i honors cap als que saben ensabonar.
Jo vull un sou digne, i també, és clar, però difícil pel rumb que bufa, que es reconeguin els mèrits professionals i no la lleponeria.

Anònim ha dit...

un 30% no n'hi ha ni per començar. és el màxim al que podem aspirar?

Anònim ha dit...

SOUS DECENTS PER A TOTHOM!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hem d'actuar ràpid. No és al novembre que ens pagaran tota aquesta pasta?

Anònim ha dit...

Senyors polítics i membres de l'equip directiu,

Si es confirmen les misèries que es pensen aplicar als sous dels treballadors i treballadores d'aquest Ajuntament, el proper mes de novembre, demostran un cop més el seu absolut menyspreu cap a la immensa majoria del conjunt de treballadors.
Però no és només això, el que és molt trist, també, és el descontent i impotència del personal d'aquesta casa davant d'actuacions i decissions prepotents, arbitràries, incongruents, classistes i menyspreables d'alguns dirigents "y allegados".
No som mercaderia ni bestiar als quals es pot conduir a cops de bara. Som treballadors que venim a fer la nostra feina de la millor manera. I això és justament el que m'agradaria que es valorés en el seu terme just i que s'hauria de traduir en el més absolut respecte i valoració cap a les persones i la seva feina.
Ni més ni menys!

Anònim ha dit...

Trinito tú si que vales!! Jo no ho hauria dit ni millor ni tan contundenment.

Anònim ha dit...

m'ha semblat llegir per algun lloc que amb l'actual regidor de recursos humans les coses aniran millor, però em sembla que encara cal que ho demostri. ara és la seva oportunitat.

Anònim ha dit...

Recordem als responsables corresponents que, tal com marca l'Acord de condicions, dilluns és l'ultim dia per presentar el full de les vacances de Nadal (2 mesos antelació). No crec que sigui una cosa tan complicada per haver-ho d'anar recordant cada cop.

Anònim ha dit...

A mi també em preocupen les actuacions i decissions prepotents, arbitràries, incongruents, classistes i menyspreables d'alguns dirigents "y allegados". Sobretot em preocupa la prepotència dels manaies, em recorden l'Aznar amb la seva majoria absoluta. Per això la restitució del que és nostre en els nostres sous, la veig difícil. A menys que en muntem una de ben grossa.

Anònim ha dit...

Insensats! ¿Voleu arruinar l'Ajuntament? Apreteu-vos el cinturó i calleu d'una vegada. Total de xerrar molt i de treballar poc, ho saben tots.

Anònim ha dit...

Què diu el regidor de personal? En sabeu alguna cosa de què en pensa? Potser que parleu amb ell i potser us diu que està d'acord.

Anònim ha dit...

Si hi ha diners per tantes coses discutibles, perquè no per uns sous decents?

Anònim ha dit...

el descontent general no és només per la no equiparació de salaris amb altres ajuntaments, és sobretot pel menyspreu i la manca de respecte als treballadors. Que ho sapigueu, això és una administració pública no una finca particular. Ja n'hi ha prou d'insultar al personal!

Anònim ha dit...

Jo també em vull equiparar als treballadors d'altres ajuntaments. Quan els dic la misèria que cobro em cau la cara de vergonya.

Anònim ha dit...

UGT no convoca a la assemblea general del proper dilluns??
No anaveu plegats amb els altres sindicats?

Anònim ha dit...

Caldria demanar també algunes dimissions?

Anònim ha dit...

un 20% estaria bé!