La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Nou organigrama

La Corporació en ús de la seva potestat organitzativa ha modificat l'organigrama de l'Ajuntament, adaptant-lo al programa polític de l'equip de govern i als nous reptes. Res a dir sobre l'exercici de la potestat organitzativa en abstracte (tan en abstracte que no s'han tingut en compte els criteris tècnics dels departaments afectats). Però, senyores i senyors, quan es deriven o poden derivar-se afectacions en les condicions laborals, no és de rebut, “informar” els representants dels treballadors, sinó que cal una clara i decidida “negociació”.
Les presses en aprovar el nou organigrama, queden paleses en errors i deficiències de redactat i en la pobresa d'arguments per a la seva defensa.
Queda clar que en el nou organigrama hi ha llocs de treballs que han patit modificacions de contingut en les seves funcions a la baixa, i altres a l'alça. Però el que és pitjor és que s'ha creat algun lloc tipus, buit de contingut, per arraconar companys. I els danys col•laterals ja són evidents. Des de la UGT, estem assessorant les persones afectades que han vingut a consultar-nos.
Cal esmentar també la creació de quatre llocs de treball de personal directiu/eventual, als quals s'hi han adscrit persones que mantenen la seva situació activa de funcionari. No veiem clara aquesta adscripció i per això estem fent consultes als nostres serveis jurídics.

Quan la socialdemocràcia mana, el capitalisme triomfa

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Controlar i denunciar els desviaments que es produeixin en actuacions no ètiques, discriminatòries o que vulnerin la legalitat i la dignitat professional. Aquest era un dels vostres compromisos i espero que ho cumpliu i hi feu alguna cosa. Sembla intolerable tot el que està passant. Per no parlar de la quantitat d'amics que entren per urgència i, després, com que són "treballadors" de la casa ni l'empresa ni els sindicats fa res. Felicitats a tots!

Anònim ha dit...

Si no us agrada, busqueu feina en un altre llloc. Tinc més amics per colocar

Anònim ha dit...

D'acord buscaré feina a un altre lloc, però diguem si abans haig de treure algun carnet. ¿Quin karnet m'aconselles?

Anònim ha dit...

Potser en comptes d'enfrontar-se com esteu fent hauriem d'unir-nos contra aquesta cangrena.

Anònim ha dit...

Potser en comptes d'enfrontar-se com esteu fent hauriem d'unir-nos contra aquesta cangrena.

Anònim ha dit...

Espero que les consultes als serveis jurídics siguin algo més que una frase buida. Que la cosa ja passa de "castaño oscuro". Estem arribant a les més altes cotes de desvergonyiment.

Anònim ha dit...

No volem un adelantament sobre el sou del mes que novembre, el que volem es una pujada dels salaris.