La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

reunió preu punt específic


Benvolguts, benvolgudes

Un cop feta la comprovació tècnica i jurídica sobre l'aparició a l'Acord de condicions d'un valor per al punt d'específic diferent del que es va plantejar dies enrera, havent constatat que es tracta d’una errada, avui a la Mesa de negociació la UGT ha manifestat que signarà el full de l’Acord de condicions corresponent, amb la qual cosa, el preu del punt quedarà en 20,43 euros.

El càlcul surt dels conceptes següents:

*Valor del punt 2008 ............... 19,12 euros

*Increment del 2% ................... 0,39 euros

*Valor del punt 2009 ............... 19,51 euros (preu que sortirà a l'acord de condicions)

*Increment del 0,9% ............... 0,92 euros

*Total valor del punt ............... 20,43 euros (preu que ens pagaran en nòmina amb efectes des del gener de 2009)

La UGT ha manifestat a la reunió que no vol res que no s'hagi negociat prèviament a la Mesa, ja que tant l'empresa com CCOO (fent ús de la seva majoria) no ens van deixar negociar cap concepte econòmic, entre d'altres millores. No obstant això, la UGT vam signar l'acord de condicions perquè tenim la confiança que serà la negociació del catàleg la que posarà els nostres sous al lloc on correspon.

Contràriament, CCOO, fent ús una vegada més de la seva majoria, ha manifestat que la part social no signarà l'Acord amb l'esmentada correcció. La UGT no reconeix aquesta majoria que CCOO interpreta i fent ús del seu dret de representativitat el signarà .

Tenint en compte que vàrem signar l'acord per garantir els efectes econòmics i seguir negociant la valoració de la RLT (catàleg) per complir els terminis acordats per al 30 de març, considerem que la posició del sindicat majoritari pot posar-ho tot en joc.

Salutacions cordials,