La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Autorregulació horària


A data d'avui, la UGT ha entrat una sol·licitud a partir de la consideració, tal i com ja vàrem fer evident en el nostre vot particular adjuntat a la signatura de l'Acord de Condicions, de tractar alguns aspectes urgents que considerem que estan generant situacions de discriminació a la plantilla.

En una instància anterior, de la qual ja us vàrem informar en el seu moment, féiem palès el nostre desaprovament als descomptes en nòmima per incompliment de jornada laboral que se segueixen aplicant de manera directa a tancament del mes en curs.

Ara, sol.licitem l'"Aclariment i definició dels aspectes i criteris relacionats amb el factor autorregulació horària continguts a l'article 12.3.b.iii) de l'Acord de Condicions vigent".

Creiem que són aspectes de màxima importància per al conjunt del personal perquè afecten directament les condicions laborals i econòmiques dels llocs de treball així com al catàleg de llocs de treball, per la qual cosa cal que es negociïn al més aviat possible.

Per a qualsevol consulta o dubte truqueu a l'extensió 9659 o envieu-nos un correu a l'adreça ugt@molletvalles.cat

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú s'atrevís a tocar aquest tema seriosament. hi ha gent amb un percentatge molt alt que en fa un mal ús i gent amb un pecentatge molt baix que constantment ha de treballar fora de la jornada... cal posar-hi ordre i criteris

Anònim ha dit...

Felicitats pel vostre esforç