La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats


Tal com us varem informar dies enrere, hem confirmat que aquest mes de febrer a la nòmina s’aplicarà un preu punt per al complement específic de 20’43 euros.

Aquesta quantitat és el resultat de l’operació següent:

Preu Punt:


















0’9% de la massa salarial
19’51 (preu punt 2009) +-------------------------------------= 20’43 euros
número punts total de tots els treballadors


A més també s’abonarà en aquesta nòmina la diferència de preu que no varem percebre en la nòmina del mes de gener (en aquest cas: la diferència entre 20’43 i 19’51 pel número de punts de cadascú).

A banda d’això, us recordem que aquest mes de febrer continuem amb les reunions amb col·lectius per acabar de perfilar la valoració que portarà la UGT a la Mesa de negociació de la modificació global de la Relació de llocs de treball (catàleg), la qual esperem que es convoqui per part de l’empresa a partir de la setmana vinent per donar compliment al compromís signat per finalitzar aquest procés de negociació durant el proper mes de març.

Salutacions,

4 comentaris:

Anònim ha dit...

2 de marzo

la suerte está echada!

Anònim ha dit...

No se con us heu manegat això del preu punt i els percentatges d'augment de sou, però la veritat és que l'augment de sou a aquesta nòmina de febrer ha sigut ridicul. I això serà així tot l'any, amb aquesta ridiculesa d'augment de sou? Mare meva quina negociació hem fet,... I del catàleg ni se'n sap res suposo.

Anònim ha dit...

ÉS CERT. ÉS RIDÍCUL. PERÒ SOM A MARÇ. AQUEST MES HI HAURÀ REFERENDUM SOBRE LA PROPOSTA DE CATÀLEG I LA SEVA VALORACIÓ?

Anònim ha dit...

negociació?

pensava que l'acord de condicions s'havia signat sense opció a la negociació. Almenys això és el que ens van explicar els dos sindicats.