La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Impugnacions diverses


Benvolguts/des,

CCOO ha interposat un altre recurs contenciós administratiu contra la Relació de llocs de treball (RLT) que acompanya el Pressupost municipal de 2010. Aquesta RLT substitueix formalment la que es va aprovar el setembre amb motiu del catàleg i inclou, entre d’altres, l'import del complement específic amb el 25% dels augments. La UGT tambè es personarà en aquest recurs en defensa dels interessos de tots els treballadors i treballadores.

Suposem que, per vergonya, els companys de l’altre sindicat no ho comuniquen ja que es tracta d'un altre acte d'irresponsabilitat. Tots sabem que probablement els actes que aproven el catàleg i la RLT són qüestionables perquè, entre d'altres coses, impliquen molts diners en moments de crisi, però també és il·legal la jornada de 35 hores (la llei parla de 37 i mitja) i lògicament cap sindicat no ho ha impugnat mai. Els qui portem força anys a la casa, recordarem que el maig de 2001 vàrem rebre la notificació d’un recurs interposat per la Delegació del Govern a Catalunya contra l’Ajuntament que impugnava la jornada. La impugnació la feia el govern amb el mandat del PP, no un sindicat.

Una altra cosa, tal com han informat els companys de l'altre sindicat, l'Ajuntament ha donat la raó als recursos de reposició (UGT i CCOO) formulats en les convocatòries de places de lliure designació perquè s'havia omès el tràmit d'informació pública que comporta la publicació de les bases en els butlletins oficials. Us adjuntem el decret en què s'estimen els recursos amb les causes que ho motiven.

Salutacions,