La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Algunes respostes

En primer lloc volem agrair la participació de les persones que heu fet algun comentari i dir-vos que tots els que hem rebut han estat publicats. Per això, volem respondre’ls, agrupant-los per articles.
Sobre la presentació, agrair especialment les felicitacions i dir que eines com aquesta demostren que no per cridar més, no per fer-se més publicitat del treball fet, es demostra més eficàcia i professionalitat.
Pel que fa al complement de productivitat, dir que en tota negociació hi ha cessions fins que s’arriba al final. En aquesta última, l’Organització va rebaixar la seva postura al condicionar el complement a dos factors (entrades i sortides i descansos), CCOO va acceptar que estigués condicionat a algun factor (al descans de la jornada) i UGT va renunciar a considerar com a factor més senzill d’aplicar les entrades i sortides. Això no treu que l’Organització busqui els mitjans equitatius per aplicar degudament el criteri aprovat.
En relació a les baixes, a l’anterior Acord es condicionava d’una banda el complement de productivitat, d’una altra el 100% de la retribució de la nòmina i, en el col·lectiu de la policia municipal, el complement per prolongació de jornada. Actualment, les baixes condicionen els dos últims conceptes. És a dir, si durant el semestre anterior s’ha arribat al 7% de baixes de la plantilla, el més següent afectarà a qui estigui de baixa. La informació que tenim a hores d’ara és que no s’ha arribat a aquest percentatge, però fins que no tinguem les dades oficials no es pot fer una valoració per saber si la modificació del complement de productivitat ha afectat en aquest sentit, especialment en un determinat col·lectiu.
Acceptem que aquest blog pugui ser una via de desfogament contra accions sindicals preses, però a qui realment hem de llançar crítiques i exigir compromisos és a l’Organització. La unitat de tots i totes serà la veritable força contra els qui actuen en benefici propi i ens retallen els nostres drets.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

CCOO ens ha informat de la treva d'ETA,com si fos l'agència EFE. Ara, vosaltres per fer la competència ens haguéssiu haver informat de la mort de la Rocío Durcal. Per estar al dia ...

Anònim ha dit...

Molt bé, hi ha concessions en tota negociació, però no es poden crear greuges comparatius. Al CSI després de l'Acord es va acordar pels sindicats i l'Ajuntament que el C de Prod de març el cobres tothom, encara que van estar de baixa. Que passa amb els treballadors que estaven de baixa el primer semestre de 2005 ?