La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Presentació

Els blogs estan de moda. Fins i tot el President de la Generalitat en té un. Nosaltres ens hi apuntem.
Volem que aquest blog (http://laveuugt.blogspot.com/) sigui una eina de comunicació amb tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Però volem que sigui una eina interactiva.
Intentarem tenir-vos informats de tot el que us pugui interessar, però també voldríem que vosaltres ens doneu la vostra opinió, que ens feu arribar les vostres inquietuds i que ens feu propostes (cliqueu a l'enllaç comentaris). Sigueu afiliats a la UGT o no.
Aquest blog s'actualitzarà amb regularitat i amb diversos continguts, però el seu èxit o fracàs només depèn de vosaltres. Volem que sigui una eina viva que superi el simple repartiment d'una publicació que aparegui a les vostres taules sense possibilitat de resposta o rèplica.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Una iniciativa molt imnovadora, endavant consell de redacció¡¡

Anònim ha dit...

Benvolguts/des companys/es:

Voldria felicitar-vos per aquesta iniciativa tant interessant.
Un espai obert per donar informació i rebre opinions crec que era imprescindible per la salut del nostre Ajuntament que darrerament estava massa dominat per publicacions que feien una mica de ferum a ranci.
També estic molt satisfet també pel mitjà que heu triat. Aquest és un mitjà plenament “sostenible” des del punt de vista ambiental. M’explicaré.
El format digital, és un format àgil, que consumeix menys energia comparativament parlant, interactiu (donar i rebre, no només donar) i que permet un estalvi important en paper i fotocopies (paper, tinta i electricitat).
Estic cansat de veure com altres publicacions emplenen quatre o sis fulls de paper DIN A-3 (80 grams per metre quadrat x 0,42 m x 0,21 m x 6 fulls = 60,48 grams per publicació), dels quals només s’aprofiten per informació un ínfima part, ja que la resta són mitges veritats, rumors, difamacions, acudits dolents i “xarlotades”. Aquestes publicacions són enviades a tots els treballadors de l’Ajuntament (amb algunes excepcions que hi han renunciat voluntàriament) i ves a saber a qui més els hi arribarà, la publicació (60 grams per uns 400 exemplars = 24.192 grams que ja són 24 quilograms). Cada anys aquesta ccoollonada de publicació la deuen realitzar cada més, mes o menys i per no parlar de les edicions especials, quan algú s’anima i perd la por a criticar-los, apareix una edició especial (24,192 Kgr x 16 = 387,072 Kgrs = 0,387 Tones = l’equivalent a dos pins de Gallecs !!!!) cada any l’equivalent a dos pins de Gallecs per fer ccoollonades !!!!
Per no parlar de la tinta i l’electricitat, per cadascuna de les fotocopies es gasta una goteta de tinta (6 fulls = 6 gotetes), 400 exemplars per publicació (400 x 6 gotetes = 2.400 gotetes), 16 publicacions l’any (2.400 gotetes x 16 = 38.400 gotetes de tinta l’any). Si volem fer un comparatiu adequat, cada calamar pescat a la costa catalana té una petita bosseta amb unes 100 gotetes. Per tant per fer ccoollonades cal pescar i matar 38 calamars cada any..... pobres calamars...., pobres pins..... i pobres nosaltres....
Be, desprès de comprovar que se m’ha anat una mica l’olla..... repeteixo les meves felicitacions per la iniciativa.

Anònim ha dit...

Felicitats per la iniciativa, penso que aquesta línia participativa i dialogant és la que es necessita.

Anònim ha dit...

Benvolguts/des.
Estic impre sionada de la paranoia ambiental que acabo de llegir, tot i que n'estic ABSOLUTAMENT d'acord amb anòmim.
Visca la sostenibilitat ambiental i mental.
Àpa siau¡
Sàlut i cava.

Anònim ha dit...

Felicito la iniciativa també. Tan de bo sigui el començament d'una nova etapa que allunyi aquesta secció sindical dels interessos polítics i l'apropi als veritables interessos dels treballadors/es d'aquesta casa. Visca la dona treballadora!!

Anònim ha dit...

Una crítica constructiva, redacció: crec que s'hauria de mantenir la dinàmica de publicació diaria sinó aquest blog no té sentit.

Anònim ha dit...

La redacció de La Veu considera que aquest espai de comunicació té tot el sentit del món, perquè tal com exposem en la presentació volem que sigui una eina interactiva. La dinàmica l’hem de marcar entre tots. Et convidem, doncs, a participar-hi sovint i, fins i tot, a formar part del consell de redacció si així ho desitges. El sentit de la publicació és parlar de temes laborals que interessin a tot el personal de l’Ajuntament i per això també us demanem que hi participeu, per fer-la una eina eficaç i viva. Però, això no vol dir que, necessàriament, s’hagi de penjar cada dia un article nou. Però, us podem assegurar que la supervisió de les entrades de comentaris és diària.