La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Breus

Entre els alumnes de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) una afiliada de CCOO ha difós la convocatòria pública de places d'auxiliar administratiu a l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Casualment, publicita com avantatges per treballar en aquest Ajuntament, que hi ha un bon Acord de Condicions, un bon Catàleg i un bon ambient de treball.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una persona ens ha fet arribar el text íntegre i aquesta és la reproducció. Per qüestions legals no podem publicar el nom i cognoms de la persona afiliada a CCOO d'aquest ajuntament, però cal recordar que l'ha difós a tothom de la UOC i potser amb la voluntat d’inquietar a les persones que ocupen aquestes places actualment.

“M’ha faltat temps….

Hola treballo a l’ajuntament de Mollet del Vallès i us informo que el dia 7 de setembre van surtir publicades al BOP núm. 214) les bases per a poder presentar-se al concurs oposició de dues places d’auxiliar administrativa a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Les dues places corresponen al departament de Gestió Tributària i al departament d’Activitats. Us recomano que us ho mireu, perquè val molt la pena.
A l’ajuntament de Mollet del Vallès hi ha un bon acord de condicions i conveni col•lectiu, bon horari, bon sou i bon ambient de treball (a més de les possibilitats de promocionar-se).”