La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

"La mesa de negociació més important de l'any"

Respecte a la no assistència de la UGT a la Mesa de Negociació “més important de l’any”, la nostra secció vol fer les puntualitzacions següents:

1. La UGT va informar a totes les parts que no podia assistir a la reunió, i a diferència d’altres meses de negociació d’aquest mateix any, aquesta no es va posposar.

2. Pel que es veu ara, per a CCOO, altres meses com la dels reglaments de selecció, promoció i provisió de llocs de treball, la de segona activitat, la de seguretat i presència o la de catàleg tenen categoria de segona.

Així doncs, allò que dèiem entre línies a l’article El reglament perdut, amb aquesta manifestació de la direcció de CCOO pren categoria de veritat absoluta. Estem, doncs, en un procés negociador innecessari que, a més, ha estat condició si ne qua non del sindicat majoritari per signar l’Acord de Condicions i el Conveni.

I les meses de negociació per a aprovar les bases dels diferents processos selectius i modificacions de plantilla, no són igual d’importants?

3. Companys de la direcció de CCOO, que us il·lumini algú amb més imaginació a l’hora de criticar-nos perquè els vostres arguments estan més que suats. Per cert, això d’aixopluc del poder, ho deveu dir per l’enyor que teniu de les dues anteriors prefectures de Recursos Humans, aquelles que havien de posar en marxa el “reglament perdut” i que durant els dos darrers anys (2003-2005) es van deixar en el calaix l’aprovació i convocatòria d’oferta pública, i alguns llocs d’afiliats a CCOO i membres sortint de l’executiva.