La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Mesa de negociació

El 18 de gener es va celebrar una mesa de negociació on es van aprovar els conceptes retributius per al preu del punt específic, que queda en 17,56 euros, i per a la paga de productivitat, que queda en 2.051,11 euros repartits en dues pagues del 50%, al març i al setembre.

També a la mesa, la Corporació va informar de l’amortització de les places d’auxiliar administratiu/va d’estudis i projectes, de la de tècnic/a auxiliar de dona i igualtat i de la de cap de secció d’OiRH; així com, de la creació d’una plaça d’administratiu/va d’OiRH, d’una altra de tècnic/a superior en riscos laborals, d’una altra de dinamitzador/a sociocultural, d’una altra de tècnic/a d’estudis, recerca i divulgació i d’una de conserge.

Pel que fa a les amortitzacions de places, la UGT vam manifestar desacord ja que considerem que ara no és moment d’amortitzar places ja que ens trobem enmig d’un estudi organitzatiu. A més, en un cas, la plaça està ocupada i en un altre, s’ha iniciat el concurs públic i s’hi han presentat persones que han pagat les taxes d’examen.