La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

CATÀLEG: Aprovació inicial al Ple de l'Ajuntament


Benvolguts/des,

Al Ple municipal d'ahir, 20 de juliol, es va aprovar inicialment la Relació de Llocs de Treball i la seva Valoració amb el vot en contra d'ICV-EUiA i l'abstenció d'ERC. L'Acord el vàrem signar la UGT i la Corporació després que en el referèndum del 30 de juny s'aprovés per un 80,63% dels treballadors i de les treballadores que lliurement varen participar-hi.

La UGT estem molt satisfets que el Ple de l'Ajuntament hagi respectat la voluntat de la majoria dels treballadors i de les treballadores de l'Ajuntament. Per contra, no entenem la postura d'ICV-EUiA que va apel·lar a la necessitat d'esperar fins que la proposta fos signada també pel sindicat majoritari, obviant d'aquesta manera la voluntat dels treballadors i de les treballadores expressada a les urnes a finals de juny. Lamentem profundament la manca de sensibilitat i de sentit democràtic d'aquest partit cap al col·lectiu del personal de l'Ajuntament de Mollet. D'altra banda, també va fer esment que es tractava d'un acord "nul de ple dret" i que per aquest motiu es reserven la possibilitat de recórrer als jutjats.

Tots els representants de la secció sindical de la UGT, juntament amb els màxims responsables de la comarca i de Catalunya i alguns treballadors, vàrem assistir al Ple amb rètols i adhesius amb els lemes següents: Referèndum = Democràcia, Sí a la Valoració, és la nostra decisió i El referèndum dels treballadors ratifica els acords.

Si durant el període d'informació pública no hi ha impugnacions, l'Acord es tindrà per aprovat definitivament. Si no, el Ple de setembre haurà de resoldre-les.

D'altra banda, us informem que els sindicats tenim la documentació de l'expedient (fitxes, puntuacions i catàleg retributiu), a l'espera que s'aprovi definitivament. Si algun/a de vosaltres esteu interessats a consultar-la, podeu sol·licitar-ho, trucant a l'extensió 9659 o enviant un correu electrònic a ugt@molletvalles.

Secció Sindical de la UGT

1 comentari:

Anònim ha dit...

està clar que la oposició, assessorada per qui sigui, té uns interessos diferents als dels treballadors