La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Seguirem treballant


Avui acaba el mes de juliol, un mes intens, però productiu. Hem aconseguit finalitzar la revisió de la RLLT i la seva valoració amb un resultat favorable per al conjunt de treballadors i treballadores. N’estem plenament convençuts.

Estem satisfets amb la feina feta i volem tornar al setembre amb les piles carregades per dur a terme la que encara queda per fer. Qüestions que cal desencallar urgentment són:

- les convocatòries de les places que encara estan pendents de proveir definitivament;
- l’oferta pública de 2009;
- la designació de llocs de treball reservats a segona activitat; i,
- les relatives a la seguretat i la salut.

Són els fets i la feina constant a les Meses de negociació i la perseverança i les actituds positives que ens porten a resultats satisfactoris. Per a nosaltres, a més a més, és molt gratificant veure que aquests resultats són àmpliament aprovats per la majoria de treballadors/res en consultes vàlidament convocades. Per tot això, volem agrair-vos de nou la confiança que ens heu fet.

Seguirem en aquesta línia de treball.

BONES VACANCES A TOTS I TOTES!!!

1 comentari:

Joan ha dit...

Representativitat:

A les darreres eleccions sindicals, les votacions van anar molt igualades, de manera que, traduït a representats sindicals, molta estona va estar empatats 5 delegats de CCOO i 5 d’UGT. Al final, però, la balança es va inclinar per CCOO i el resultat va quedar 6 CCOO i 4 UGT.
A l’hora de formació de la Junta de Personal, CCOO va pactar amb el Sindicat de la Policia i van deixar-ne fora UGT.

Referèndum:

Un referèndum és una votació per pronunciar-se sobre una qüestió política, sindical o una altra. Una persona pot haver votat un partit polític o un sindicat, i no necessàriament coincideix amb el que digui sobre aquell tema l’opció per la qual es va decantar. Així, jo puc haver votat ICV-EUiA a les eleccions municipals i UGT a les sindicals. O al revés. L’esquerra sempre hem defensat que no donem un vot en blanc ni als partits ni als sindicats. El referèndum ha estat l’opció més democràtica possible, i la majoria dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament han votat sí. Per què els sindicats i partits que no estaven per aquesta opció ho critiquen o voten en contra? No accepten la majoria dels treballadors que s’han pronunciat lliurament i contra les pressions, per l’opció que els semblava millor?