La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Moltes gràcies per la vostra participació i per la vostra confiança

Avui s'ha celebrat el referèndum de la proposta de la Relació de Llocs de Treball i la seva Valoració (Catàleg). Amb una participació del 60% del cens electoral, el resultat escrutat ha estat el següent:

D'un cens de 337 treballadors i treballadores, el resultat ha estat el següent:

PARTICIPACIÓ: 201 treballadors i treballadores
VOTS PEL SÍ: 162 (80,63%)

VOTS PEL NO: 28 (13,90%)
VOTS EN BLANC: 7 (3,48%)
VOTS NULS: 4 (1,99%)

Malgrat el boicot que s'ha fet a aquest procés democràtic, participatiu i lliure, amb aquest resultat validem la proposta presentada per la Corporació, fruit d'una llarga i dura negociació amb la part social.

Us agraim a tots i totes la vostra participació, hàgiu triat l'opció que hàgiu triat.

És, un cop més, una mostra evident de la implicació responsable dels treballadors i les treballadores d'aquest Ajuntament en els afers importants que ens afecten.

Moltes gràcies i felicitats!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És una molt bona notícia pel conjunt de treballadors d'aquest ajuntament.

S'ha arribat aquí gràcies als esforços d'uns companys que heu estat treballant de valent des de fa 2 anys. Ens toca agrair-vos l'esforç fet. Teniu el nostre reconeixement i de la millor manera, amb el resultat d'una votació lliure que ho avala.

A la corporació ara cal exigir-li que faci la seva part, que treballi en implantar aquest acord en un temps breu i de la manera més eficient. I també que, un cop reconegut que cal millorar salaris i quantificada aquesta millora, que busqui fòrmules per poder escurçar aquest període de desplegament.

Anònim ha dit...

La jornada d'ahir va ser una mostra de transpencia i democràcia exemplar. Crec que ha de suposar un canvi en el sindicalisme i la manera de fer de l'empresa.
Els treballadors vam demostrar que volem participar, lliurement i democràticament.