La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Mesa de Negociació: serveis mínims i retallada de sous


Ahir en Mesa de Negociació es varen pactar els serveis mínims per al 8 de juny, dia de la vaga, que han quedat de la manera següent:

1. Secretaria municipal: secretària
2. Servei de qualitat i atenció ciutadana: dues persones a l’OAC, una a consergeria (de 8 a 15 h) i una a recepció.
3. Resta de serveis: cap de gabinet d’Alcaldia, gerents municipals, cap de servei de Recursos Humans, cap de secció de Tecnologies i Comunicacions i cap de servei de Serveis Socials, Sanitat i Salut Pública.

D’altra banda, l’empresa va presentar una proposta d’aplicació del reial decret de reducció de sous amb la qual UGT no hi ha estat d’acord en una part molt important.
Aprofitant l’avinentesa, la Corporació vol deixar suspès l’augment pactat i aprovat de la RLT (catàleg), per al 2011, així com l’aplicació de l’augment del 0,9% previst en disposició tercera de l’Acord de Condicions i la resta de previsions contingudes en l’acord de Ple de setembre de 2009 de la modificació de la Relació de Llocs de Treball i la seva Valoració.

Pel que fa a la reducció dels sous dels càrrecs polítics i eventuals, l’Ajuntament de Mollet ha decidit aplicar una franja d’entre el 5% i el 10%. Prèviament a la seva aprovació per Ple, se’ns passarà la documentació corresponent.

La UGT hem manifestat el nostre desacord pel que fa a la suspensió d’augments per al 2011 pactades a l’Acord de Condicions i amb l’aprovació de la RLT (catàleg), ja que no tenen res a veure amb les mesures de retallada pressupostària imposades per Madrid. Per tant, ens reservem prendre les mesures oportunes.

Així mateix, també hem demanat que l’equip de govern porti a Ple la proposta que, si la situació econòmica és millor, el 2013 recuperem la pèrdua de poder adquisitiu dels darrers anys.

Secció Sindical UGT