La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Sous


Benvolguts/des,

El passat dijous, 10 de juny, la UGT va entrar una instància per Registre d'Entrades demanant la retirada del punt del Ple extraordinari convocat per a aquest proper dimarts, ja que a la Mesa de Negociació la Corporació va comunicar la seva voluntat d'aplicar el Decret de l'Estat, juntament amb la congelació l'any 2011 del segon termini de pagament de la RLLT (catàleg) i de l'aplicació del fons del 0,9%.

A la instància a més de demanar que no s'apliqui el Reial Decret Llei 8/2010 del Govern, també hi demanàvem que "No es deixi en suspensió l'aplicació de l'Acord de Condicions ni de l'acord subscrit en la negociació de la RLLT i la seva valoració". És a dir, que se'ns pagui el que ens pertoca l'any 2011 en relació a l'aprovació de la RLLT.

Després d'aquesta instància, el divendres vam conprovar que la proposta d'acord NO es refereix al catàleg NI a l'aplicació del fons del 0'9% i a més la Corporació, a més de referir-se a l'aplicació del RDLL 8/2010, va modificar la proposta d'acord en els termes següents:

On deia "SUSPENDRE amb efectes del dia 1 de juny de 2010 l'Acord de Condicions... i, en concret, les mesures de contingut econòmic.", ara hi diu "ADAPTAR els conceptes econòmics que apareixen al vigent Acord de Condicions 2009-2012, en els termes d'aplicació del RD Llei 8/2010, de 20 de maig."

Creiem que aquest és un gest important per part de la Corporació, però mantenim el nostre rebuig al contingut de la proposta d'acord de Ple, ja que els sindicats considerem que el Reial decret llei 8/2010 és un atac greu als nostres drets retributius i per això us convoquem a tots i a totes a assistir al Ple de demà 15 de juny a les 19 h. Igual com amb la vaga, hem de participar-hi massivament.

Cordialment,

Secció Sindical de la UGT