La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

NO volem que ens passi!


NOTÍCIA de JOSÉ M. BASELGA - 28/05/2010 21:01 Diari de Tarragona)
Los funcionarios de Valls deben devolver una paga cobrada en 2003
Los trabajadores del Ayuntamiento de Valls deben devolver una paga extra que cobraron en 2003. La cantidad correspondía a un complemento que aprobó el gobierno de entonces (PSC-ERC) y que era para cubrir el diferencial entre el sueldo y la inflación. El abogado del Estado recurrió al decreto del alcalde y ahora el Tribunal Superior de Justicia dice que el dinero se ha de devolver.

Aquest tipus de compensacions s'han aprovat des de sempre en la majoria d'ajuntaments, entre ells el de Mollet del Vallès.

El 2003 a Madrid governava el senyor Aznar. La delegada del govern central a Catalunya, Julia García-Valdecasas, va ordenar a l'advocacia de l'Estat que interposés recurs contenciós administratiu contra l'acord de l'Ajuntament de Valls.
Ara el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha dictat sentència anul·lant l'acord de l'Ajuntament de Valls, i obliga el personal a retornar aquells diners. També als jubilats i, fins i tot, als hereus dels qui puguin haver mort.

La Relació de Llocs de Treball aprovada el passat setembre ha suposat, a partir de la valoració de cada un dels llocs de treball, el reconeixement de les tasques desenvolupades i la seva justa valoració econòmica. Cap lloc de treball s’ha valorat econòmicament per sota (no hi ha hagut CPTs). I la majoria de llocs s’han valorat per sobre.

Lamentablement el “sindicat majoritari” de l’Ajuntament de Mollet ara fa el paper del Govern Aznar en aquell moment. Què passarà si guanya d’aquí a 7 anys els recursos que ha interposat contra la RLLT?
Secció Sindical UGT