La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Seguiment de la vaga a l'Ajuntament de Mollet del Vallès


Benvolguts i benvolgudes,

En nom de tota la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya i de la nostra Secció Sindical, us volem manifestar el nostre agraïment per la vostra participació en la VAGA i en la manifestació convocada per al dia d'ahir

La FSP-UGT considera un èxit la mobilització dels treballadors i les treballadores del sector públic contra la "tisorada".

Es va fer un seguiment general d'entre el 73-75%dels treballadors i les treballadores públics de Catalunya, cosa que per al nostre sindicat significa un èxit de les mobilitzacions contra la retallada de salaris, congelació de pensions i altres retallades socials anunciades pel govern Central i pel govern de la Generalitat.

En concret, a l'Ajuntament de Mollet del Vallès el seguiment de la vaga va superar el 90% de participació, cosa que evidencia de nou l'alt grau de compromís de tots els treballadors i treballadores.

Ara és hora que continuem treballant a "casa nostra" perquè com tots sabeu l'Ajuntament ens va anunciar la setmana passada que té intenció d'endarrerir un any el segon pagament del catàleg previst per al gener de 2011 i l'incompliment de la clàusula de l'acord de condicions que preveu el repartiment del fons del 0'9%. Recordeu també que els companys de CCOO i SPPME tenen interposats tres recursos contenciosos administratius temeraris contra el catàleg que posen en perill els augments pactats.

Des de la UGT estem treballant en totes aquestes qüestions i properament us informarem al respecte.

Us mantindrem informats/des,

Secció Sindical de la UGT