La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Sous


Benvolguts/des,

Aquesta tarda se celebra el Ple extraordinari amb l’aplicació dels descomptes decretats pel Govern central i de la Generalitat de Catalunya.

Davant la incertesa que s’ha creat al voltant de tot plegat, aquest matí el secretari general d’Administració local de la FSP-UGT de Catalunya, a petició de la secció sindical, s’ha reunit amb l’Alcalde.

A la reunió la Corporació ha reiterat la voluntat d’aplicar els conceptes econòmics relacionats amb la RLT i la seva Valoració en els termes aprovats i signats en l’Acord aprovat definitivament en el Ple de 28 de setembre de 2009.

Igualment, la UGT considerem del tot injusta la retallada de sous imposada pels Decrets del Govern central, i per mostrar el nostre rebuig a la retallada, us animem a que ens acompanyeu aquesta tarda al Ple.

No obstant això, INSISTIM I DEMANEM a les altres seccions sindicals que retirin els recursos que tenen interposats davant la jurisdicció contenciosa administrativa, perquè en els termes en què s’han plantejat posen en greu risc l’augment que vàrem aconseguir amb l’aprovació del catàleg i que dia a dia hem de seguir defensant vista la situació econòmica actual.

Us esperem aquesta tarda,

Secció Sindical de la UGT