La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Acord de condicions 2009-2012 / Catàleg


Benvolguts/des,

Ara a les 15 hores s'ha celebrat una nova reunió de la mesa de negociació de l'acord de condicions, en què hem tingut la sorpresa que ens donaven el document de l'acord de condicions per a la signatura de les parts, així com un ACORD ANNEX per signar entre l'empresa i la part social, en què l'Ajuntament manifestava la seva voluntat de finalitzar la revisió global de la modificació de llocs de treball (catàleg) al mes de març de 2009.

Un cop signat només l'acord de condicions per l'empresa i el sindicat CCOO, la UGT hem manifestat la nostra intenció, refrendada unànimament en l'assemblea d'afiliats/des celebrada aquest migdia, de NO signar l'acord de condicions vist que la disposició transitòria primera no recollia el text que possibilitava la finalització del catàleg durant el mes de març de 2009. Tot i així, enteníem que l'acord annex que l'empresa ens proposava signar donaria cobertura al desig de tots plegats d'acabar amb el catàleg al més aviat possible, cosa que ens habilitava a signar l'acord de condicions.

La UGT, però, hem manifestat que l'acord annex en què l'empresa proposa finalitzar el catàleg al mes de març el signarà Juan Francisco G. C., Secretari de l'Administració Local de la Federació de Serveis Públics de la UGT, i tot seguit la UGT signarà l'acord de condicions per mitjà de la persona que ha estat designada per la secció sindical a aquest efecte, Begoña B. J., delegada LOLS.

Estem segurs que aquest acord annex aconseguit per la presió de la UGT, i que CCOO ha rebutjat incloure en l'acord de condicions, ens situa als treballadors/es de l'Ajuntament de Mollet del Vallès en un nou marc de confiança per assolir el catàleg que tots i totes demanem, sense renunciar a res.

Salutacions,

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fins ara hem fet lo facil... ara lo dificil, que l'empresa compleixi