La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Resultat de la reunió d'avui de Mesa de Negociació


Bengolguts/des,

A la reunió de la Mesa de negociació d'avui la UGT ha presentat el seu vot particular. Arran d'això l'empresa ha demanat un recés. Un cop fet, l'empresa ha portat una proposta de redactat que recollia la nostra proposta de priorització per finalitzar el catàleg en el mes de març de 2009 a través de la següent clàusula:

"Amb la voluntat de finalitzar el procés de revisió global de la relació de llocs de treball i la seva valoració en el mes de març de 2009, la corporació es compromet a lliurar la proposta de valoració a la mesa de negociació a principis del mes de març.
L'aplicació de la revisió i valoració dels llocs de treball es produirà de forma progressiva d'acord amb el calendari acordat a la Mesa de negociació."

Per nosaltres aquest redactat donaria cobertura al desig del conjunt de treballadors/es de tancar aquest procés tan important per a tots i totes, però CCOO, que és el sindicat majoritari en la mesa de negociació, s'hi ha oposat rotundament. S'ha mantingut en què es deixi com a data de finalització el 2009, quan nosaltres entenem que això dóna la possibilitat a l'empresa d'allargar-ho com a mínim un any més.

Per la UGT, la finalització en el mes de març de 2009 escurça els terminis per aconseguir situar les retribucions dels treballadors en el lloc on s'han de situar.

La UGT ha mantingut a la mesa la proposta de no signar l'acord de condicions, tot i condicionant-la al resultat que surti demà de l'assemblea d'afiliats/des.