La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Proposta acord de condicions de treball 2009-2012


Benvolguts/des,

Com ja deveu saber, ara a finals de desembre, l'empresa ens ha lliurat l'esborrany d'ACORD DE CONDICIONS DE TREBALL DEL PERSONAL FUNCIONARIAL que proposen negociar per a la seva aplicació immediata pel període 2009-2012 (us l'adjuntem), després d'haver denunciat l'anterior també durant el mes de desembre.

Lògicament, des de la UGT l'estem estudiant amb molt detall i ja hem trobat algunes coses que no ens agraden. Us l'enviem per si vosaltres voleu fer alguna consulta o aportació.

No obstant això, ens deixa perplexos aquesta celeritat en preparar una proposta d'acord de condicions per negociar-la immediatament (el 12 de gener), tenint en compte que encara resta pendent de tancar la NEGOCIACIÓ DE LA MODIFICACIÓ GLOBAL DE LA RLT (CATÀLEG), amb tot l'enrenou que s'ha generat, i en què hi havia la previsió, també en aquestes dates, de rebre la valoració dels llocs de treball per negociar-la tot seguit i acabar amb la proposta econòmica que ha de posar els sous d'aquest ajuntament al lloc on volem tots els treballadors/es.

Bé, fetes aquestes reflexions, després d'aquests dies de descans, tornem a la feina amb més ganes que mai. Us mantindrem informats.

BON ANY!!