La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Reunió de Mesa de negociació de l'Acord de Condicions i Conveni


Benvolguts/des,

A la reunió de Mesa de negociació de l'Acord de Condicions d'avui ha conclós la negociació en els termes que han plantejat la Corporació i el sindicat majoritari. La UGT hem proposat incloure-hi millores perfectament assumibles en alguns dels articles, sense que això signifiqui desvirtuar els terminis establerts, ni haver de canviar el text en el seu conjunt.

La Corporació ha manifestat que no té cap intenció de recollir propostes de la part social. El sindicat majoritari, CCOO, ha expressat el seu acord amb la metodologia plantejada per l'empresa. La Corporació ha amenaçat amb l'aplicació a tot el personal de l'Ajuntament de l'article referent als efectes econòmics no obligacionals.

Si hem de signar un acord per a quatre anys més sense incorporar cap millora, la pregunta és per què, doncs, l'empresa ha denunciat l'Acord? Per què no feia una simple pròrroga, adequant el text a la legislació vigent i prou?

La UGT, des de la nostra posició minoritària, hem decidit respectar la voluntat de la Corporació i del sindicat majoritari i continuar a la Mesa, però, amb la convicció que, malgrat ser minoria, tenim la representació que ens donen els treballadors i les treballadores d'aquest Ajuntament.

Per això, la UGT inclourà a l'acta, un document amb totes les propostes que hem intentat incorporar i que considerem oportunes, tenint en compte que la prioritat absoluta i inel·ludible és el tancament i aprovació del catàleg aquest proper mes de març.

Us mantindrem informats/des.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla malament que ens amenacin amb treurens les pagues de productivitat. S'han de consolidar ja!

Anònim ha dit...

No queda més remei que apretar demanant més diners dels que vau dir a la vostra assemblea. Cada cop que ens menysprein cal apujar la quantitat. Tenim de marge fins el 30% que els polítics es van apujar, quan encara no hi havia crisi, és clar.

Anònim ha dit...

Voel el catàleg JA!

Anònim ha dit...

Com és que no heu fet una assamblea unitària? Us ho han ofert?? És que com que els altres sindicats us acusen públicament cada cop que no els feu cas, m'olora que ara ni tans sols s'ho deuen haver plantejat. D'aquesta forma mai aconseguirem res de res.

Anònim ha dit...

A LES BARRICADES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Què vol dir que no us van deixar fer propostes?
Què vol dir que no podem millorar el que tenim?
Què vol dir que el sindicat majoritari estigui d'acord amb aquest posicionament de l'empresa?
Qui és ara el suposat sindicat de l'empresa? o com diu un altre sindicat, los "lacayos" de l'empresa?