La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Breus

1. En data 7 de març, la UGT ha presentat una reclamació a la Mesa electoral per incompliment del calendari electoral. El calendari pactat i aprovat per la Mesa indica que només es pot demanar el vot del 14 al 25 de març, i és per això que demanem la correcció de la pàgina web de la Secció Sindical de CCOO a l'Ajuntament de Mollet per tal que ajustin les seves actuacions al marc legal corresponent.


2. Mitjançant un comunicat unitari (CCOO, SPPME, i UGT) hem posat en el vostre coneixement les darreres actuacions davant les decisions inoportunes i irregulars de la Corporació en matèria de Seguretat a l'edifici de Jaume I.
La UGT vol denunciar, a més de la falta d'una política de seguretat i salut de l'Ajuntament, la falta de respecte cap el col·lectiu de treballadors i treballadores de Seguretat Ciutadana i Convivència, per mantenir-los en unes condicions laborals tercermundistes i faltant als compromisos adquirits davant dels representants sindicals en les diferents reunions mantingudes des de 2004. Aquesta falta de respecte és extensiva a tots nosaltres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'estranya la notícia del Breu 1. Es creuen els amos de la parcel·la, quan només en són els cacics.

Anònim ha dit...

Amb l'actitud o més ben dit amb la passivitat de l'empresa amb aquest fet queda demostrat quin és el sindicat que compta amb la complicitat i que és còmplice amb l'empresa.

Digui el que digui el corccoo. El corcó són paraules, això són fets.