La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Salutació del Secretari General de la UGT de Catalunya

Companys i companyes de l’Ajuntament de Mollet,

En els darrers temps la secció sindical de la UGT al vostre Ajuntament s’ha enriquit amb la incorporació de nous companys i companyes carregats d’ il·lusió i de nous projectes.

Sóc coneixedor de la voluntat de servei que determina l’actuació dels nostres delegats i delegades sindicals, i crec, que està des de fa temps, en la bona línia de defensa dels vostres interessos laborals i professionals.

Conec la tasca que s'està fent i també les noves i interessants propostes que la Secció Sindical de la UGT ha formulat en aquest procés electoral en el que ens trobem. No dubteu que la Secció Sindical de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, defensarà els vostres interessos des de l’autonomia de la que gaudeix però que darrera d’ella té el suport del nostre sindicat, una organització centenària, oberta, participativa, integradora i representativa de la diversitat de la societat catalana. Que prioritza les actuacions i les polítiques que afavoreixen la igualtat, la justícia social de treballadors i treballadores amb independència de la seva procedència.

Estic convençut que la candidatura innovadora de la UGT que concorre a aquestes eleccions sindicals està formada per dones i homes d'una honestedat contrastada, i amb un alt sentit de servei públic com pertoca a tots aquells que treballeu a l'administració pública.

Per tot això, em permeto de demanar-vos el vot a la UGT en les eleccions sindicals del proper dia 27 de març de 2007.




Josep Maria Àlvarez i Suárez
Secretari general de la UGT de Catalunya

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperemos que el apoyo que deis a los compañeros de Mollet sea real porque lo necesitan.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies senyor Álvarez. Com a mínim vostè no va fent conferències a siglo XXI cantant les excel·lències del centralisme espanyolista com fa el seu homòleg.