La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Moltes gràcies!

L’índex de participació de les darreres eleccions sindicals celebrades el passat 27 de març, amb una xifra del 91,8%, ha estat la mostra més absoluta d’implicació i de sentit de la responsabilitat dels treballadors i de les treballadores d’aquest Ajuntament.
Exercir el dret a votar és una mostra de reafirmació amb els nostres principis, de confiança amb persones que representen els valors amb els quals creiem, però, també és un acte de llibertat i de responsabilitat.
El grau d’implicació que totes les persones que treballem en aquest Ajuntament hem demostrat tenir en aquest darrer procés electoral evidencia, de manera indiscutible, la vàlua humana i professional que conforma el col·lectiu laboral del consistori de Mollet del Vallès. Esperem que serveixi per fer obrir el ulls a una Corporació que, en massa ocasions, tendeix a menystenir les peticions de la representació sindical, considerant que hi ha altres problemes més importants.
Els recursos humans d’un ajuntament són la base per garantir un servei públic de qualitat que repercuteix directament amb el benestar de la ciutadania. És imprescindible valorar-los degudament i dotar-los de les eines necessàries. Aconseguir-ho, des del respecte i el sentit del deure, és el nostre màxim objectiu.
Us volem donar les gràcies a tots i a totes per haver participat i dir-vos que aquesta manifestació tan gran de democràcia ens encoratja a treballar més i millor durant els propers quatre anys.

Valoració
Els 105 vots obtinguts per la nostra candidatura recolzen els valors i la manera de fer de la UGT. El programa que hem fet per a aquesta campanya té la voluntat de recollir les inquietuds de tothom. Sense tancar-nos a noves propostes, ara s’inicia un procés en què hem de posar-lo en pràctica i fer-lo realitat.
Som conscients que hi ha col·lectius dels que estem una mica lluny. Les incorporacions de persones noves a la candidatura ens permetran incloure les seves necessitats.

Per nosaltres, aquests resultats mostren:
1. Una major voluntat dels treballadors i treballadores d'implicar-se en els afers laborals, donant la seva confiança als sindicats per millorar les condicions laborals. També significa una demanda als sindicats que, amb una veu plural, exigeixin el compliment dels compromisos adquirits a l'Acord de Condicions en política de prevenció i d'estabilització laboral.

2. La fi de determinades pràctiques sindicals. Confiança plural, amb un diferència de 37 vots entre els dos sindicats de classe, que, juntament amb el suport obtingut ens obliga a treballar conjuntament pel col·lectiu de treballadors i treballadores amb una acció inequívocament dirigida a un únic adversari.

3. Un creixement important dels nostres votants, iniciat a partir de l'any 1999, en detriment de la resta de forces sindicals, tal com es pot veure en aquesta gràfica, que fa una representació relativa tenint en compte el creixement del cens i els vots obtinguts en els diferents anys.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El resultat és espectacular, aquesta secció sindical no hi ha qui la pari. Estic molt content d'aquesta pujada.

Tenim molta feina endarrerida i entre tots l'hem de fer urgentment. Catàleg, salaris, oposicions, salut laboral, condicions de les instal·lacions.

Anònim ha dit...

Temps al temps. Les tendències són clares i imparables. Encara que no tan ràpid com m'agradaria, els votants s'estan adonant de la realitat de les coses.

Anònim ha dit...

De l'article destaco "... la mostra més absoluta d'implicació i de sentit de la responsabilitat dels treballadors i de les treballadores d’aquest Ajuntament" i "... juntament amb el suport obtingut ens obliga a treballar conjuntament pel col·lectiu de treballadors i treballadores amb una acció inequívocament dirigida a un únic adversari".

Ara els representants dels treballadors/es han d'actuar amb la mateixa responsabilitat que han mostrat els treballadors/es, amb una acció conjunta inequívocament dirigida a la corporació.

Anònim ha dit...

Tot i que el resultat definitu és 6-4-1, quan mires les tendències, és clar. Si UGT continua treballant bé, amb honradesa i eficàcia, la gent hi confiarà.
Llàstima que quan llegim la notícia de les eleccions a CONTRAPUNT, només reflecteixi la victòria de CCOO i poca cosa més, sense els matisos que quan entres en tema, hi veus.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb allò que diu l'anterior comentari. Però també és hora de fer la nostra, de reivindicar un altra forma de sindicalisme més obert, plural i transparent. Prou de cacics sindicals!

Anònim ha dit...

Ànims a tots i a totes les que en aquests moments esteu donant la cara per una altra manera de fer. Felicitats pels resultats!

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres per implicar-vos. En els temps que corren, tots protestem i ningú vol implicar-se fins aquest punt i donar la cara.
Tot i que hem respost bé anant a votar, desprès de tot ..que menys ens pertoca¡
Ànims¡

Anònim ha dit...

Si, crec que els altres Síndicats han de valorar aixó i realment plantejar-se d'una vegada el treball conjunt sinó..faran aigües i..s'enfosaran.
Senyors esperem que us ho plantejeu i sobre tot a l'hora de constituir la junta de personal i evidentment a l'hora de treballar amb els temes que hi ha pendents.
Que reflexionin sinó tindrán "voto de càstig".